Χαμόγελα στη Microsoft! Το Xbox Series X/S πραγματοποίησε το μεγαλύτερο Launch Xbox… ever!

Η νέα γενιά των gaming consoles είναι επιτέλους εδώ και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι τα πηγαίνουν εξαιρετικά στο launch day τους. Ενδεικτικό είναι ότι σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Twitter του «εγκεφάλου» του Xbox, Phil Spencer, τα Xbox Series

X/S πραγματοποίησαν το μεγαλύτερο launch στην ιστορία όλων των συστημάτων Xbox από το 2001 μέχρι σήμερα. Όπως τόνισε ο δαιμόνιος Phil, τα νέα Xbox έχουν ήδη γίνει «sold out», σε πολλές αγορές από την day 1!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Xbox Series X/S κυκλοφόρησε την ίδια μέρα σε πολύ περισσότερες χώρες σε σύγκριση με το Xbox One, καθώς η νέα κονσόλα της Microsoft βγήκε σε 37 χώρες ταυτόχρονα έναντι μόλις 13 του προηγούμενου μοντέλου. Παρόλα αυτά, μην περιμένετε τα παραπάνω νούμερα να μεταφραστούν ποσοτικά επίσημα, καθώς είναι πάγια τακτική της εταιρείας να μη δίνει στη δημοσιότητα νούμερα για τις πωλήσεις των συστημάτων της. Πίσω από αυτό κρύβεται μια διαφορετική φιλοσοφία, καθώς τα στελέχη της Microsoft προσεγγίζουν το gaming ως μια ολότητα που απλώνεται όχι μόνο  στις κονσόλες, αλλά και στο cloud και στο PC. Πάντως, κατά τον games analyst, Daniel Ahmad, είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι πωλήσεις του Xbox Series X/S ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο, καθώς τόσο περίπου είχε πουλήσει την πρώτη μέρα το Xbox One. Τώρα, σειρά παίρνει το PlayStation 5, όπου περίπου στις 21 Νοεμβρίου (αφού θα έχει κυκλοφορήσει στις περισσότερες αγορές) θα έχουμε και τα πρώτα στοιχεία για την πορεία της κονσόλας.

The post Χαμόγελα στη Microsoft! Το Xbox Series X/S πραγματοποίησε το μεγαλύτερο Launch Xbox… ever! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα