Tomb Raider Reloaded και η Lara επιστρέφει στην πιο «χαριτωμένη» εκδοχή της!

Καιρό είχαμε να μάθουμε για ένα φρέσκο Tomb Raider game (από το 2018 με το Shadow of the Tomb Raider), για αυτό και δεν σας κρύβουμε ότι η Lara μας είχε λείψει. Ε λοιπόν, για να μας γεμίσει το υπαρξιακό «κενό», η Square Enix ανακοίνωσε το Tomb Raider Reloaded, το οποίο αποτελεί ένα κλασικό action adventure

mobile game που όμως η διάσημη videogame περσόνα εμφανίζεται με την πιο cute και kiddie εκδοχή της. Ωστόσο, ακόμη και έτσι η χαριτωμένη και πιο καρτουνιζέ Lara ουσιαστικά δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά μια επιστροφή στις ρίζες της, με το game όμως να δίνει έμφαση περισσότερο σε πιο phantasy-based στοιχεία στο gameplay και στο story.

Αν και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το ποια θα είναι η μορφή και το στυλ του συγκεκριμένου παιχνιδιού, ωστόσο είναι εμφανές ότι έχουμε να κάνουμε με μια πιο ανάλαφρη εμπειρία σε σχέση με τους τελευταίους τίτλους της σειράς. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Emerald City Games και εφόσον αποδειχθεί καλό δεν αποκλείεται να αποτελέσει έναν άξιο διάδοχο του Lara Croft Go και του Tomb Raider: Relic Run. Το καλύτερο βέβαια σας το αφήσαμε για το τέλος, καθώς θα αποτελεί ένα free 2 play game, οπότε είμαστε βέβαιοι ότι οι fans του mobile gaming θα το εκτιμήσουν και με το παραπάνω.

The post Tomb Raider Reloaded και η Lara επιστρέφει στην πιο «χαριτωμένη» εκδοχή της! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα