To θρυλικό Ghosts’N Goblins κυκλοφορεί σε iOS και Android συσκευές!

Μετά το 1942, ένα ακόμη επικό game από την χρυσή εποχή των arcade coin-ops που φέρει την σφραγίδα της Capcom, έρχεται στις mobile συσκευές μας (iOS και Android). Αναφερόμαστε στο all-time classic Ghosts ‘N Goblins, το οποίο έκανε την εμφάνιση

του το 1985 στα arcades και έναν χρόνο αργότερα έγινε port στο NES (αλλά και σε άλλα 8 και 16-bit συστήματα της εποχής) όπου και σημείωσε τεράστια επιτυχία. To παιχνίδι τοποθετεί τους παίκτες στο ρόλο του ιππότη Sir Arthur, ο οποίος καλείται σε ένα side-scrolling game να αντιμετωπίσει μία σειρά από πλάσματα τα οποία μπλοκάρουν το δρόμο του.

Όπως στο κλασικό αρχικό game έτσι και εδώ, ο ήρωας μπορεί να χάσει την πανοπλία του εάν χτυπηθεί, σε σημείο που στο τέλος μένει να παλεύει με τα… σώβρακα. Διάβολοι, κύκλωπες, δράκοι και φυσικά zombies και goblins θα επιχειρήσουν να φράξουν το δρόμο του σε ένα platform game που δικαίως θεωρείται ως ένα από τα πιο δύσκολα games όλων των εποχών. Οι developers σε αυτή την mobile έκδοση έχουν προσθέσει δύο gameplay modes, ένα Casual το οποίο είναι πιο εύκολο και ένα Classic mode, το οποίο βρίσκεται πιο κοντά στο original (και στην υπέρμετρη δυσκολία του). Το παιχνίδι κοστίζει 0.99 δολάρια και εάν θέλετε να πάρετε μία γεύση από το ιστορικό παρελθόν του gaming μπορείτε να το κατεβάσετε από το Google Play Store ή από το App Store.

The post To θρυλικό Ghosts’N Goblins κυκλοφορεί σε iOS και Android συσκευές! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα