To Fortnite «νικάει» το PUBG, στο… Twitch!

Αναμφίβολα, η κόντρα ανάμεσα σε Fortnite και PUBG θα περιλαμβάνει ακόμη πολλά πολλά επεισόδια, καθώς τα δύο πιο πετυχημένα Battle Royale-based games, έχουν εμπλακεί σε μία «ανελέητη» μάχη. Αυτή η μάχη απλώνεται σε κάθε πλατφόρμα που υπάρχει, ξεκινώντας από το Steam και φτάνοντας μέχρι το Twitch!

Μάλιστα, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα για τη γνωστή gaming streaming υπηρεσία (μέσω του Sully Gnome.com)

το Fortnite κατάφερε να εκθρονίσει το PUBG από τη θέση του πιο προβεβλημένου game στο Twitch, αφήνοντας μάλιστα πίσω του και άλλους δυνατούς τίτλους, όπως είναι τα League of Legends και DotA 2. Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία, το Fortnite «έπιασε» 152.000 viewers, ξεπερνώντας το PUBG που έπιασε 67.000. Αυτά τα νούμερα αποτελούν απόρροια του τεράστιου αριθμού καναλιών που «streamάρουν» content από το Fortnite, καθώς σε ημερήσια βάση ανεβαίνει περιεχόμενο στο Twitch από 8.000 κανάλια που ασχολούνται αποκλειστικά με το παιχνίδι της Epic, έναντι 2000 που παραμένουν πιστά στο PUBG. Παρόλα αυτά, το PUBG φαίνεται να έχει τους πιο λαοφιλείς game streamers (όπως o DrDisRespect) δεμένους στο «άρμα» του, αλλά με τη φόρα που έχει πάρει το Fortnite, δεν αποκλείεται να «πείσει» στο κοντινό μέλλον, τα μεγάλα αστέρια να το προτιμήσουν έναντι του μεγάλου του αντιπάλου. Χωρίς αμφιβολία, η μάχη ανάμεσα τους προβλέπεται… συναρπαστική!

The post To Fortnite «νικάει» το PUBG, στο… Twitch! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα