Το “Frantics” είναι η νεότερη προσθήκη στο PlayLink!

Σε περίπτωση που δεν έχεις δει ακόμα κανένα άρθρο μας για το PlayLink (που μπορείς να βρεις τα απαραίτητα εδώ), πρόκειται για ένα νέο genre παιχνιδιών – υπηρεσία του PlayStation, όπου τα παιχνίδια είναι σχεδιασμένα να παίζονται με παρέα (συνήθως από 3 άτομα και πάνω). Το νεότερο παιχνίδι του PlayLink είναι το Frantics! Εσύ και οι φίλοι σου καλείστε να διαλέξετε ένα αξιαγάπητο ζωάκι (όπως αυτά στην εικόνα παρακάτω) και να ανταγωνιστείτε μεταξύ σας σε 15 mini-games (ανάμεσά τους το Friendless Runner,

το Dough Knights, το ParaChuChu και το Bomb Slingers) ώστε ένας από εσάς να κηρυχτεί νικητής μαζεύοντας τις περισσότερες κορώνες.

Φυσικά, όμως, υπάρχει και κάτι ακόμα. Η αλεπού – παρουσιαστής δεν είναι εκεί μόνο για διακοσμητικό. Θα σας βάλει κρυφές αποστολές και μηνύματα ώστε να μη ξέρεις από πού θα σου έρθει το σαμποτάζ! Το παιχνίδι δημιουργείται από τη NapKok Games και θα κυκλοφορήσει από τη Sony (SIEE). Περισσότερα για το Frantics μπορείς να βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα του, ενώ παρακάτω μπορείς να παρακολουθήσεις το launch trailer του!

The post Το “Frantics” είναι η νεότερη προσθήκη στο PlayLink! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα