Space Hulk: Deathwing. Επιβεβαιώνεται για PS4 και PC (video)!

To Space Hulk: Deathwing είναι το τελευταίο παιχνίδι που αντλεί τη θεματολογία του από το σκοτεινό και εξαιρετικά βίαιο σύμπαν του Warhammer 40Κ. Το first-person shooter που αναπτύσσεται από την (άγνωστη σχετικά) Streum on Studio και την Cyanide Studios θα κυκλοφορήσει από την Focus Home Interactive και αναμένεται να είναι ένα από τα

πρώτα games που θα κάνουν χρήση της Unreal Engine 4.

Πρόσφατα, ο publisher του παιχνιδιού κυκλοφόρησε ένα εκπληκτικό in-game trailer, το οποίο αποτελεί το καλύτερο δείγμα για τις τρομερές δυνατότητες της νέας μηχανής της Epic Games. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της Focus Home Interactive ανέφεραν στο έγκριτο Eurogamer, ότι το παιχνίδι θα κάνει την εμφάνιση του μέσα στο 2015 εκτός από PC (όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά) και σε PlayStation 4. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, υπάρχει μία περίπτωση το Space Hulk να υποστηρίζει το κράνος εικονικής πραγματικότητας Project Morpheus που αναπτύσσει η Sony. To video του Space Hulk εμφανίζει μία ομάδα από επίλεκτους Space Marines (που ανήκουν στην ομάδα Deathwing), να μάχονται ενάντια στους εξωγήινους Genestealers, ενώ στο επίκεντρο του παιχνιδιού βρίσκεται ένας Librarian, ο οποίος σύμφωνα με τους υπευθύνους του παιχνιδιού αναμένεται να διαθέτει και psychic powers.

Το εντυπωσιακό video trailer του Space Hulk δείχνει αν μη τι άλλο τη δυναμική της Unreal Engine 4 και αποτελεί το καλύτερο ορεκτικό για το κυρίως πιάτο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για του χρόνου… Θαυμάστε το!

The post Space Hulk: Deathwing. Επιβεβαιώνεται για PS4 και PC (video)! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα