Saints Row IV

Γουστάρεις άπειρη καφρίλα και υπερδυνάμεις που δεν τις εμποδίζει τίποτα; Το Saints Row IV έρχεται να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες σου, σαν συνέχεια του Saints Row: The Third. Μήπως όμως οι υπερδυνάμεις ξεπερνούν τα όρια;

Σενάριο και τα ρέστα

Αμέσως μετά τα γεγονότα του Saints Row: The Third, εσύ ως Boss (το αφεντικό να ‘ούμε) μαζί με τους υπόλοιπους Saints καλείστε να βοηθήσετε την πράκτορα

Asha Odekar που θέλει να σταματήσει έναν τρελάρα ο οποίος θέλει να καταστρέψει την Ουάσινγκτον με έναν πυρηνικό πύραυλο. Τον τρελάρα τον σφάζεις μεν, ο πύραυλος εκτοξεύεται δε. Πηδώντας πάνω του καταφέρνεις να τον καταστρέψεις πριν φτάσει στον στόχο του. Πέντε χρόνια μετά έχεις εκλεχθεί πρόεδρος των ΗΠΑ και εκεί που όλα κυλούσαν όμορφα, μια εξωγήινη επίθεση διαλύει τα πάντα και πιάνεσαι αιχμάλωτος, εσύ και όλοι οι τριγύρω σου.



Gameplay

Το Saints Row IV, όπως και τα προηγούμενα της σειράς, πρόκειται για ένα action-adventure παιχνίδι ανοικτού κόσμου στο οποίο κάνεις σχεδόν ο,τι γουστάρεις. Αρχικά θα παίξεις ελάχιστα στον πραγματικό κόσμο μέχρι να σε πιάσουν οι εξωγήινοι, όπου και θα εμφανιστείς μέσα σε έναν εξομοιωτή της πόλης Steelport από το Saints Row: The Third. Σε εκείνο το σημείο μαζί με τις κλασικές αποστολές θα αναπτύξεις κάποιες υπερδυνάμεις, όπως τρέξιμο ή πήδημα στο αέρα που θυμίζουν Σούπερμαν –τις οποίες χάνεις και ξενερώνεις κάθε φορά που γυρνάς στον πραγματικό κόσμο. Οι υπερδυνάμεις αυτές θα κάνουν το παιχνίδι σου πανεύκολο, αφού για να πεθάνεις θα πρέπει να έχεις αφήσει το χειριστήριο (ή το πληκτρολόγιο).

Εκτός βέβαια από τις σούπερ δυνάμεις, την παράσταση κλέβουν και τα όπλα του παιχνιδιού και δεν μιλάω για τα απλά πολυβόλα και τα όπλα των εξωγήινων, αλλά για το Desintegrator, το οποίο ουσιαστικά εξαφανίζει τους άλλους, ή το Abductor που «απαγάγει» με εξωγήινο τρόπο (ξέρεις, τους τραβάει ένα φως προς τα πάνω) αυτούς που σημαδεύεις. Φυσικά και τον μεγάλο ντόρο τον έχει κάνει το Dubstep gun, με το οποίο ρίχνεις το… μπάσο πάνω στους αντιπάλους σου! Στο multiplayer δε, ετοιμάσου για πολύ κάψιμο, μιας και εσύ και οι υπόλοιποι κυκλοφορείτε στην πόλη με τις υπερδυνάμεις σας κάνοντας τα πάντα… λαμπίκο!

Και από εμφάνιση;

Χαρακτηριστικό του Saints Row IV, είναι το χιούμορ και η απεριόριστη καφρίλα του. Μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν παρωδίες από αρκετά παιχνίδια, όπως Splinter Cell και Mass Effect, αλλά και inside jokes που αναφέρονται σε προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Σημαντική εξίσου προσθήκη είναι και το customization του χαρακτήρα, το οποίο σου δίνει τεράστια ελευθερία και ποικιλία. Τέλος, τα γραφικά του παιχνιδιού είναι ικανοποιητικά και το soundtrack συνεχίζει να έχει τη φήμη που είχε!

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις gameslife