Batman: Arkham Origins – Limited Edition Press Kit

Μου το κράταγε μανιάτικο ο άτιμος. Εκείνο το συλλεκτικό press kit του The Last of Us που τελικά κατέληξε στα χέρια μου πρέπει να τον πείραξε πολύ. Και βρήκε τον τρόπο να μου το επιτρέψει. Χαλάλι του όμως… Τον αγαπάμε τον άτιμο.

Εδώ και λίγες μέρες, που λες, έχουμε έναν ακόμα λόγο (προστίθεται στους ήδη πάμπολλους) να αγαπάμε τη Warner Bros.. Γιατί; Διότι μια ωραία πρωία λάβαμε (δηλαδή όχι λάβαμε, ο Κηπουρόπουλος έλαβε) ένα

ωραιότατο, βαρύ και ογκώδες δέμα (απ’ αυτά που όταν στα παραδίδουν βιάζεσαι να ξαποστείλεις τον κούριερ για να τα ανοίξεις και να κορέσεις την περιέργειά σου) από Αγγλία μεριά.



Το περιεχόμενό του; Η υπ’ αριθμόν 677 (σε σύνολο μόλις 1.000 αντιτύπων) συλλεκτική έκδοση του press kit της Warner Bros. Interactive για το Batman: Arkham Origins. Τι περιείχε μέσα; Τίποτα το φοβερό μωρέ, να, ένα batarang με ενσωματωμένη οθόνη και ηχείο που έπαιζε το σούπερ γαμάουα τρέιλερ του τίτλου.

Θα μπορούσα να σου γράψω πόσο υπερτέλειο είναι το άτιμο (σιγά που δεν θα ανέβαινα στο γραφείο να το δω…) αλλά κάθε λέξη που γράφω για δαύτο είναι και μια μαχαιριά στην καρδιά. Γι’ αυτό θα πρέπει να περιοριστείς στις φωτογραφίες του άρθρου. Και υποθέτω πως αν το θες πολύ, θα πρέπει να φροντίσεις η πρόταση που θα κάνεις στον «Κηπουρό» να περιέχει και τη λέξη «στρέμματα» μέσα…

Όπως και να ‘χει: thaaaanks Warner!

Keywords
Τυχαία Θέματα