LG OLED με Nvidia G-sync για καθηλωτικό gaming!

O ρόλος των σύγχρονων τηλεοράσεων έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια, αφού μια μεγάλη οθόνη εκτός από την προβολή ταινιών, σειρών και αθλητικών, θεωρείται πλέον από πολλούς απαραίτητη και για gaming. Παρόλο που τα monitors θεωρούνταν διαχρονικά ιδανικά για παιχνίδια, μια νέα γενιά τηλεοράσεων αλλάζει τα δεδομένα καθώς προσφέρει χαμηλότερη καθυστέρηση εισόδου, υψηλότερα ποσοστά ανανέωσης, ταχύτερους χρόνους απόκρισης αλλά και μεγάλες ίντσες.

Η OLED του 2019 της LG Electronics (LG),

ήταν η πρώτη που κέντρισε το ενδιαφέρον επαγγελματιών gamers καθώς ήταν το πρώτο μοντέλο τηλεόρασης που παρείχε συμβατότητα με NVIDIA G-SYNC®. Με αυτήν τη δυνατότητα, που κρίνεται απαραίτητη από τους περισσότερους λάτρεις παιχνιδιών, οι τηλεοράσεις OLED της LG παρείχαν πιο καθαρή και ομαλή εικόνα, καλύτερη απόκριση, χωρίς διακυμάνσεις στη φωνή, χωρίς καθυστερήσεις και τρεμόπαιγμα.

Για να ανταποκριθεί στα υψηλά πρότυπα της Nvidia και να κερδίσει την ετικέτα «G-SYNC® Compatibility», η LG OLED TV υποβλήθηκε σε εκατοντάδες αυστηρές δοκιμές. Τα αποτελέσματα αυτών των δοκιμών απέδειξαν ότι η OLED έχει ό,τι χρειάζεται για να προσφέρει μια εξαιρετική απόδοση παιχνιδιού χάρη στη μοναδική σχεδίασή της.

Τα αυτό-φωτιζόμενα pixels της τηλεόρασης OLED εξασφαλίζουν ταχύτερο χρόνο απόκρισης συγκριτικά με μια συμβατική τηλεόραση LED, προσφέροντας έτσι μια καθηλωτική gaming εμπειρία. Ένα ακόμη πλεονέκτημα των αυτό-φωτιζόμενων pixels είναι η εκπληκτική ποιότητα εικόνας, με πλούσια, έντονα χρώματα και βαθύ μαύρο. Αναπαράγοντας κάθε χρώμα ακριβώς όπως θα έπρεπε και με ασυναγώνιστη λεπτομέρεια σε κάθε καρέ του δευτερολέπτου, οι τηλεοράσεις επιτρέπουν στους παίκτες να απολαμβάνουν τα παιχνίδια HDR στο έπακρο.

Ο έξυπνος επεξεργαστής α9, έρχεται να προστεθεί στα χαρακτηριστικά που κάνουν την OLED να ξεχωρίζει. Με μειωμένη καθυστέρηση και χωρίς θάμπωμα κίνησης, ο ισχυρός επεξεργαστής που διατίθεται στις σειρές GX, WX, EX και CX OLED, προσφέρει απαράμιλλη εμπειρία εικόνας και κίνησης. Επιπλέον, οι τηλεοράσεις OLED της LG έχουν τη δυνατότητα να αντιστοιχήσουν τις αλλαγές στο ρυθμό των καρέ που προβάλλονται κατά τη διάρκεια βιντεοπαιχνιδιών, το οποίο επιτυγχάνεται χάρη στην υποστήριξη για μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR) και τη λειτουργία αυτόματης χαμηλής καθυστέρησης (ALLM). Επίσης, και οι δύο τεχνολογίες επιτρέπουν το απρόσκοπτο παιχνίδι με μεταβάσεις γρήγορης κίνησης ενώ είναι συμβατές με ανάλυση 4K και έως 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Η LG παρέχει στους λάτρεις του gaming πλήθος μοντέλων OLED, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας τηλεόρασης 48 ιντσών της σειράς CX. Εκτός από το βάθος και τον ρεαλισμό των χρωμάτων, το νέο μοντέλο προσφέρει εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες 4K, ενώ η πυκνότητα των οκτώ εκατομμύριων pixels που διαθέτει, μπορεί να συγκριθεί ακόμα και με αυτήν της τηλεόρασης 8K 96 ιντσών.

The post LG OLED με Nvidia G-sync για καθηλωτικό gaming! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα