S.C.A.R: Το εκρηκτικό retro style FPS! Παίξτε το demo και ετοιμαστείτε για το launch μέσα στο καλοκαίρι!

Γεμίστε τα όπλα σας και ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε ατελείωτες ορδές από δαίμονες και μεταλλαγμένα θηρία και όλα αυτά με ένα μοναδικό retro 90s style shooter που είναι βέβαιο ότι θα κινητοποιήσει κάθε ευαίσθητη χορδή της ρέτρο νοσταλγίας σας! Αυτό είναι το S.C.A.R. (Simulating Carnage And Rockets), μια παραγωγή της AVE σε συνεργασία με την Savage Studios, όπου αναμένετεαι να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι

για PC, μέσω Steam.  

Τι είναι το S.C.A.R.

Δημιουργημένο από τη Savage Studios, το S.C.A.R (Simulating Carnage And Rockets) είναι ένα 90s Retro Shooter πρώτου προσώπου, που αποτίει φόρο τιμής σε ορισμένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της κατηγορίας αυτής (Doom, Quake, Serious Sam, Unreal Tournament, Dusk, Amid Evil).

Το S.C.A.R. είναι βασισμένο στη σχεδιαστική λογική της αρένας και του ταχύτατου gameplay, που θέλει τον παίκτη να κινείται συνεχώς ούτως ώστε να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις που θα βρίσκει μπροστά του. Για να ολοκληρώσει μια αρένα/ πίστα και να προχωρήσει παρακάτω, ο παίκτης θα πρέπει να εξολοθρεύσει κάθε εχθρό που βρίσκεται σε αυτήν, κάνοντας χρήση μιας πλειάδας όπλων και ειδικών δυνάμεων που του προσφέρονται. Στην κατοχή του -μεταξύ άλλων- ο παίκτης θα έχει έναν γάντζο (grappling hook) που μπορεί να αρπάξει οτιδήποτε και να τον ωθήσει κοντά ή μακριά από αυτό, διπλό άλμα που θα τον βοηθά στο platforming, και πολλές ακόμα ικανότητες (slide,dash).

Το S.C.A.R. διαθέτει “άγρια” μουσική επένδυση, που ταιριάζει απόλυτα με το περιβάλλον που θα βρίσκεται ο παίκτης, καθώς θα χάνεται μέσα στους δεκάδες δαίμονες και τα bosses που τον περιμένουν υπομονετικά στο τέλος της εκάστοτε πίστας. Με πλειάδα όπλων, δεκάδες εχθρούς, πολλές ειδικές δυνάμεις, boss battles και ποικίλο level design, το S.C.A.R θα προσφέρει μια ξέφρενη, ρετρό, FPS εμπειρία εξόντωσης τεράτων και αιματηρής δράσης.

Βασικά χαρακτηριστικά

• Φρενήρης FPS δράση
• Πλειάδα όπλων (από shotgun μέχρι plasma rifle)
• Πολλές ειδικές δυνάμεις
Boss battles με υψηλή πρόκληση
• Τέσσερα νέα επεισόδια μετά το στάδιο Early Access
• Μοναδικοί εχθροί και Mini Bosses σε κάθε επεισόδιο
• Ένα καινούργιο όπλο μαζί με κάθε καινούριο επεισόδιο
Endless Mode

Γιατί early access;

Δεδομένου ότι είμαστε μια μικρή ομάδα, θέλουμε να έχουμε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα με την τελική διάθεση του παιχνιδιού μας. Έτσι, η περίοδος “early access”, μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε κοντά στο κοινό, να συλλέξουμε σχόλια και πληροφορίες από αυτό για το τι του αρέσει από το S.C.A.R. και τι όχι, αλλά και τι θα ήθελε να δει στο μέλλον από το παιχνίδι μας. Προσπαθούμε πάντα να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, και το στάδιο Early Access θα μας βοηθήσει να το πετύχουμε.

The post S.C.A.R: Το εκρηκτικό retro style FPS! Παίξτε το demo και ετοιμαστείτε για το launch μέσα στο καλοκαίρι! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα