Epic Games Store we LOVE you! FREE το Borderlands: The Handsome Collection!

To Epic Games Store συνεχίζει την εξαιρετική παράδοση που έχει δημιουργήσει τις τελευταίες εβδομάδες, προσφέροντας δωρεάν όχι απλά games… αλλά παιχνιδάρες στο πλαίσιο εορτασμού της Mega Sales περιόδου! Έτσι λοιπόν μετά το GTA V και το Civilization 6, τώρα μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Borderlands: The Handsome Collection! Ναι, χωρίς κανένα απολύτως κόστος αποκτάτε ουσιαστικά 2 games σε 1, καθώς η εν λόγω

συλλογή περιλαμβάνει τα Borderlands 2 και Borderlands: The Pre-Sequel (το μεν πρώτο έκανε την εμφάνιση του το 2012 και το δεύτερο το 2015).

Με αυτούς τους δύο τίτλους και εάν έχετε παίξει και το πρώτο game της σειράς θα έχετε μια πιο πλήρη και σφαιρική εικόνα για όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη Pandora, μαθαίνοντας για το background των αγαπημένων σας πρωταγωνιστών. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή το Handsome Collection πωλείται στο Steam αντί του ποσού των 59.80$, οπότε θα ήταν έγκλημα να μην το προτιμήσετε, καθώς πιστέψτε μας είναι τόσο εθιστικό που δεν θα θέλετε με τίποτα να ξεκολλήσετε! Το Handsome Collection θα είναι διαθέσιμο ως free download μέχρι τις 4 Ιουνίου και σίγουρα Epic Games Store, οι gamers δεν έχουν να σε ευχαριστήσουν για μια ακόμη φορά!

The post Epic Games Store we LOVE you! FREE το Borderlands: The Handsome Collection! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα