Just Dance 2018 Review

Το Just Dance 2018 είναι η νεότερη προσθήκη στη θρυλική σειρά, η οποία ξεκίνησε το 2009. Το Just Dance, συνολικά, είναι ένα από τα καλύτερα party games εκεί έξω. Ενώ είναι απλό (χορεύεις με συγκεκριμένες κινήσεις, ακολουθώντας το χορευτή στην οθόνη), με αντίστοιχα απλό χειρισμό και μια ιδιαιτερότητα που κερδίζει ακόμα και τους πιο αυστηρούς και τους φτιάχνει τη διάθεση σε χρόνο…

dt!

Ουσιαστικά 3 πράγματα πρέπει να ξέρεις για το Just Dance 2018. Κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One, Wii U και Nintendo Switch. Μπορείς να παίξεις με τη βοήθεια Smartphone (λογισμικό Android ή iOS), controllers ή κάμερας (φυσικά αντίστοιχης της κονσόλας σου). Μπορεί να σε σηκώσει από τον καναπέ σε χρόνο dt. Να αναφέρω εδώ ότι το να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου είναι πιθανώς η ευκολότερη και πιο απλή επιλογή. Μπορείς να παίξεις με έως και 6 παίκτες, και το app βρίσκεται στο store του κινητού σου δωρεάν!

Το παιχνίδι έχει 3 modes (ένα online όπου χορεύεις ανταγωνιστικά ώστε να μαζέψεις τους περισσότερους πόντους ανάμεσα σε παίκτες παγκοσμίως, ένα kids mode στο οποίο έχουν μαζευτεί τραγούδια ειδικά για τους μικρούς μας φίλους και το κλασικό, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή). Ανάμεσα στα τραγούδια που περιέχει η standard έκδοση βρίσκονται κομμάτια όπως το Despacito (Luis Fonsi & Daddy Yankee), το Daddy Cool (Boney M.), το Footloose (Kenny Loggins), το How Far I’ll Go (Moana), το Side to Side (Ariana Grande & Nicki Minaj), το Another One Bites The Dust (Queen) και πολλά ακόμα αγαπημένα. Ενδιαφέρον να προσθέσω ότι πολλά από τα τραγούδια στο Kids Mode θα τα απολαύσουν σίγουρα και οι «μεγάλοι».

Αφού είπαμε όλα αυτά τα ωραία, ας περάσουμε σε ένα πιο μελανό σημείο. Το παιχνίδι εξαρχής έχει ένα χ κόστος, το οποίο περιλαμβάνει το βασικό content, αλλά αν θες να παίξεις με τραγούδια από παλαιότερα Just Dance παιχνίδια, ή επιπλέον καινούρια τραγούδια, θα πρέπει να πληρώσεις ένα επιπλέον subscription, το οποίο μπορεί να είναι από ημερήσιο έως ετήσιο. Δεν είναι ελάττωμα του παιχνιδιού αυτό καθ’αυτό, αλλά σίγουρα μπορεί να σε ταλαιπωρήσει.

Κάτι ακόμα που θα μπορούσε να είναι καλύτερο είναι ότι σε παλαιότερα παιχνίδια υπήρχαν επιπλέον modes τα οποία πια δεν υπάρχουν, οπότε το παιχνίδι δε μπορώ να πω ότι φέρνει κάτι ιδιαίτερα καινούριο, όσο καλύτερο κι αν είναι όσον αφορά το UI και το gameplay mechanic του.

Η τελική μου γνώμη είναι ότι το Just Dance 2018 αξίζει σαν παιχνίδι, ειδικά αν δεν έχεις κάποιο άλλο Just Dance στην κατοχή σου, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι ανακαλύπτει τον τροχό ή προσφέρει κάτι καινούργιο στο franchise. Είναι απλό στο χειρισμό, μπορείς να παίξεις με πολλά άτομα χωρίς να αγοράζεις χειριστήρια, σου φτιάχνει τη διάθεση και σε σηκώνει από τον καναπέ. Είτε ετοιμάζεις ένα fun πάρτι με παρέα, είτε θες έναν εύκολο τρόπο να σηκωθείς από τον καναπέ και να κάψεις μερικές θερμίδες περνώντας καλά, το παιχνίδι έχει αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

Ανάπτυξη: Ubisoft Έκδοση: Ubisoft Διάθεση: CD Media

The post Just Dance 2018 Review appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα