Hori Onyx Wireless Controller Review: «To «εναλλακτικό» PS4 χειριστήριο»!

Η Hori ανήκει στις παραδοσιακές δυνάμεις στον κόσμο των controllers και gaming περιφερειακών, καθώς σχεδιάζει και αναπτύσσει δεκάδες premium χειριστήρια υψηλών προδιαγραφών που διακρίνονται για την άνεση και για τα high-tech χαρακτηριστικά τους. To wireless controller Onyx, όχι μόνο ενσωματώνει πλήρως την ιδιαίτερη κουλτούρα της Hori, αλλά παράλληλα πρόκειται για ένα χειριστήριο που φέρνει δύο διαφορετικούς κόσμους πιο κοντά, αυτόν του PS4

με αυτόν του Xbox One! Θα αναρωτηθείτε βέβαια πως το καταφέρνει αυτό; Μα, πολύ απλά γιατί ουσιαστικά το Onyx πρόκειται για ένα επανασχεδιασμένο DualShock, το οποίο ακολουθεί το πετυχημένο design του Xbox One controller!

Διαφορετικό αλλά… «ίδιο»!

Με το Onyx, η Hori ουσιαστικά δίνει τη δυνατότητα στους PS4 gamers να πάρουν μία καλή γεύση από την αίσθηση που προσφέρει το χειριστήριο της κονσόλας της Microsoft. Για αυτό και η πρώτη βασική διαφορά έχει να κάνει με την διάταξη των αναλογικών μοχλών, οι οποίοι δεν βρίσκονται σε ευθεία διάταξη, αλλά είναι ασύμμετροι. Επιπλέον, η πρόταση της Hori διαθέτει το κλασικό D-PAD (σταυρός) στην απέναντι θέση από τον δεξιό αναλογικό μοχλό και όλα τα buttons του DualShock 4 (τα Share και Options buttons είναι στρογγυλού σχήματος και βρίσκονται κάτω από το touchpad).

Αρκετά ελαφρύ στο χέρι, ο εργονομικός σχεδιασμός πρόκειται σίγουρα για το μεγάλο ατού του χειριστηρίου, δίνοντας τη δυνατότητα για ξεκούραστα πολύωρα gaming sessions. Ένα από τα στοιχεία που σίγουρα προσθέτει παραπάνω πόντους στην ξεχωριστή αυτή λύση που προτείνει η Hori είναι το ματ φινίρισμα στα grips, πράγμα που σημαίνει ότι όσες ώρες και να «λιώνετε» με τα αγαπημένα σας games δεν θα συναντήσετε το παραμικρό ίχνος ιδρώτα στα χέρια σας. Τα shoulder buttons (L1/R1 και L2/R2) διακρίνονται για την άνεση που προσφέρουν, ενώ μία ιδιαιτερότητα του Onyx είναι ότι το “click” που ακούγεται από τα διάφορα buttons του είναι χαμηλής έντασης

Η πρόταση της γνωστής εταιρείας που είναι official licensed από τη Sony, προσφέρει πιο παραδοσιακές λειτουργίες σε σύγκριση με το original PS4 controller, καθώς το lightbar απουσιάζει, όπως επίσης το ενσωματωμένο ηχείο, το headphone jack και φυσικά οι αισθητήρες κίνησης.

Good feeling!

To pairing του χειριστηρίου με το PS4 μέσω της Bluetooth τεχνολογίας πραγματοποιείται μέσα σε χρόνο… dt και με χαρακτηριστική ευκολία. Προσφέροντας μεγάλη άνεση στο χέρι, με τα grips του χειριστηρίου να προσφέρουν τέλεια εφαρμογή και ιδανικό κράτημα, το Onyx σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των gamers που αναζητούν ένα πιο εναλλακτικό χειριστήριο από τα συνηθισμένα. Τέλος, το Onyx φορτίζει μέσω της θύρας micro-USB και δύναται να προσφέρει περισσότερες από 5 ώρες καθαρού παιχνιδιού. Η πρόταση της Hori κοστίζει 59 ευρώ και είναι ένα χειριστήριο που σίγουρα μπορεί να λειτουργήσει ως ένα ιδανικό alternative στο DualShock του PlayStation.

The post Hori Onyx Wireless Controller Review: «To «εναλλακτικό» PS4 χειριστήριο»! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα