Halloween εκπτώσεις στο Steam και τα best horror games σε περιμένουν!

Ίσως οι αγαπημένες μου εκπτώσεις, όλα τα παιχνίδια τρόμου θα έχουν έκπτωση έως -75% για 5 μέρες (28 Οκτωβρίου με 1 Νοέμβρη), και αυτή είναι η ευκαιρία σου να τα αποκτήσεις όλα. Το Steam είναι γνωστό για τις συχνές εκπτώσεις με τις οποίες μας σκανδαλίζει, με τιμές οι οποίες είναι συχνά ακαταμάχητες. Με ιδιαίτερη αγάπη στις εποχιακές ευκαιρίες, είναι μάλλον λογικό η πιο spooky βραδιά

του χρόνου να συνοδεύεται από τις πιο spooky κυκλοφορίες σε τιμή κάτω των 10€ (κατά κύριο λόγο). Δε θα σπαταλήσω περισσότερο χρόνο φλυαρώντας, η λίστα με τα παιχνίδια είναι διαθέσιμη στη Halloween sales σελίδα του Steam και ανάμεσα στα παιχνίδια βρίσκονται διαμάντια όπως τα παρακάτω…

Resident Evil 6 & Resident Evil 4

Στα 7,49€ δεν έχεις δικαιολογία να μη παίξεις το παιχνίδι της μακροχρόνιας σειράς. Πολλή δράση, πολλά ζόμπι και πολλές καρατιές με καλοστημένο gameplay και ωραία γραφικά. Δε χρειάζονται περισσότερα λόγια για ένα τόσο γνωστό παιχνίδι. Επιπλέον, το 4ο παιχνίδι είναι γνωστό για καλό λόγο… Στα 6,99€ που θα το βρεις στο Steam έχεις την ευκαιρία να τον αντιληφθείς από πρώτο χέρι (δράση και δροσιά είναι απλά αυτονόητα).

Don’t Starve

Από πολλούς θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιχνίδια survival horror, και σίγουρα ανήκει στα καλύτερα indie του είδους. Ένα παιχνίδι με απίστευτη αισθητική, καταφέρνει να σε ανατριχιάσει αρκετά ώστε να συνεχίσεις να βρίσκεις υλικά και τρόπους ώστε να επιβιώσεις. (στα 3, 74€ σίγουρα αξίζει να το ανταλλάξεις με δύο πιτόγυρα).

Vampire: The Masquerade – Bloodlines

Στα 4,99€ έχεις την ευκαιρία να γίνεις cool βρικόλακας (κι ας πέρασε η μόδα). Ένα παλαιότερο παιχνίδι, εξακολουθεί και παραμένει ενδιαφέρον μετά από σχεδόν μια δεκαετία. Αν ήθελες ποτέ να γίνεις κουλ, πουκαμισάτος απέθαντος, ή, πιο παραδοσιακά, ανατριχιαστικός Nosferatu, μπορείς να αδράξεις την ευκαιρία μέχρι την Τρίτη.

Outlast

Πόσα ακόμα να πω γι’αυτό το παιχνίδι; Απίστευτη πλοκή, απίστευτες ιδέες, απίστευτος τρόμος. Με 4,99€ έχεις κι εσύ την ευκαιρία να παγιδευτείς σε ένα εγκαταλελειμμένο ψυχιατρείο δίχως καμία άμυνα, με κάθε είδους κίνδυνο να σε αναγκάζει να τρέξεις, να κρυφτείς ή να γίνεις… το μόνιμο ντεκόρ του μακάβριου χώρου.

Dead Space 2 & Dead Space

Ένα από τα πιο τρομακτικά παιχνίδια στα χρονικά, με τιμή 2,49€ όποιο κι αν επιλέξεις, σου επιτρέπει να ταυτιστείς με τον Isaac σε έναν κόσμο γεμάτο μυστικά, στην προσπάθεια σου να επιβιώσεις από μια φαινομενικά ατελείωτη ορδή από νεκρόμορφους. Win-win.

LIMBO

Παιχνίδι του 2010, έμεινε γνωστό για την απίστευτα καλοστημένη αισθητική και το υπέροχο artwork του. Indie διαμάντι καθαρά, στα 1,99€ έχεις κι εσύ την ευκαιρία να οδηγήσεις ένα μικρό αγόρι στην «άκρη της Κόλασης» μέχρι να βρεις την αδερφή του (μετά από πολλές αποτυχίες-κι όταν λέω αποτυχίες εννοώ ετοιμάσου να πεθάνεις αρκετές φορές σε κάθε παζλ).

Amnesia: The Dark Descent

Με 4,99€ μπορείς να παίξεις το παιχνίδι που κατάφερε να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον του κόσμου για τον τρόμο και να περιηγηθείς σε ένα από τα αναμφίβολα πιο ατμοσφαιρικά κάστρα που έχουμε συναντήσει ποτέ.

SOMA

Από τους δημιουργούς του Amnesia, σου προτείνω ανεπιφύλακτα το SOMA (στα 11,19€ εσύ επιλέγεις αν θες να με πιστέψεις). Μια ιστορία τρόμου στον πάτο του ωκεανού, το σενάριο έχει αγαπηθεί από τους κριτικούς (και από gamers κάθε γούστου) και περιμένει να αγαπηθεί από σένα.

S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl & Call of Pripyat

Στα 6,39€ και 7,99€ αντίστοιχα, τα παιχνίδια της σειράς είναι αγαπημένα πολλών. First-person shooter και survival horror ενώνονται με σκηνικό την Ουκρανία κι εσύ έχεις την ευκαιρία να λύσεις κρατικά μυστήρια όσο επιβιώνεις από μεταλλαγμένα όντα. Τέλειο; Τέλειο!

F.E.A.R. 2 & F.E.A.R. 3

Μπορείς κι εσύ να ξεχάσεις την ταυτότητά σου (και να την ξαναβρείς) σε μια άκρως τρομακτική εμπειρία με 3,74€ και 4,99€ αντίστοιχα. Θες creepy παιδιά; Θες arch-villain αντίπαλο; Θες να είσαι εσύ ο arch-villain; Θες multiplayer; Η ευκαιρία σε περιμένει!

BioShock Remastered

Με 9,99€ μπορείς να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία σε μια πόλη βαθιά κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας με ακόμα καλύτερα γραφικά. Ατμόσφαιρα, παιδάκια (τα παιδάκια είναι σχεδόν πάντα καλός οιωνός, όπως έχεις καταλάβει…) με ιδιαίτερες δυνάμεις και εσύ, το απόλυτο όπλο (με κάποιες «αναβολικές» ενεσούλες-σιγά το πράγμα, και οι αθλητές το κάνουν).

Metro 2033 & Metro: Last Light

First-person shooter βαθιά στη γη. Με 7,49€ μπορείς να τα αποκτήσεις και τα 2, και να μη δεις ποτέ ξανά τις ράγες του μετρό με το ίδιο μάτι. Είσαι έτοιμος να δεις κάθε απειλή που αντιλαμβάνεσαι με μια νέα οπτική;

Killing Floor & Killing Floor 2

Ήθελες πάντα να συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες; Τυχαίνει να έχεις εξαιρετική αγάπη για το φόνο μεταλλαγμένων πειραμάτων; Ορίστε η απάντηση στις επιθυμίες σου με 3,74€ και 17,99€ αντίστοιχα. Όποιο από τα 2 κι αν διαλέξεις, θα παίξεις co-op και θα το ευχαριστηθείς.

Penumbra: Black Plague Gold Edition

1,99€ για «σωστό» survival horror. Αντίπαλοι οι μολυσμένοι και ο ίδιος σου ο εαυτός, να η ευκαιρία σου να παίξεις ένα παιχνίδι που έχει, αν μη τι άλλο, κάνει αίσθηση. Εγκυκλοπαιδικά, το παιχνίδι είναι το δεύτερο της σειράς και η «χρυσή έκδοση» περιέχει και το Penumbra: Requiem expansion.

Αυτές, κλείνοντας, είναι οι προτάσεις μου για τις αγορές σου αυτές τις μέρες, ανάλογα πάντα με τα γούστα σου. Αν ήθελες ποτέ να ταξιδέψεις στον εφιαλτικό κόσμο των horror games, με τις Halloween εκπτώσεις του Steam σίγουρα μπορείς να το κάνεις χωρίς να μετανιώσεις τα χρήματα που ξόδεψες. Μάλλον τώρα είναι η καλύτερη ώρα να ξυπνήσεις τον horror junkie εαυτό σου που κρατούσες τόσο καιρό κρυμμένο…

The post Halloween εκπτώσεις στο Steam και τα best horror games σε περιμένουν! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα