Razer και Nacon παρουσιάζουν δύο «Pro» χειριστήρια για το PS4!

Από ότι φαίνεται και οι PS4 gamers πρόκειται πολύ σύντομα να αποκτήσουν τα δικά τους «επαγγελματικά» controllers, ακολουθώντας έτσι τη φιλοσοφία του Elite controller για το Xbox One. Τα συγκεκριμένα χειριστήρια θα κατασκευαστούν από την Razer και Nacon με τις ευλογίες

της Sony (θα είναι official licensed προϊόντα) και θα απευθύνονται στην ειδική κατηγορία των pro gamers, οι οποίοι αναζητούν το κάτι παραπάνω και διαφορετικό από το χειριστήριο τους.

Το Razer Raiju αναμφίβολα κλέβει την παράσταση με τον επιβλητικό σχεδιασμό του αλλά και με τα πρόσθετα features που σίγουρα θα καλύψουν τους πιο απαιτητικούς. To χειριστήριο της Razer διαθέτει δύο πρόσθετα shoulder buttons, δύο πλαϊνές σκανδάλες (οι οποίες μάλιστα μπορούν να αφαιρεθούν), ενώ σε γενικές γραμμές υπάρχει η δυνατότητα για παραμετροποίηση των διαθέσιμων buttons, έτσι ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες του εκάστοτε gamers. Παράλληλα, το Raiju έρχεται με υποδοχή για 3.5mm headset jack, προσφέροντας παράλληλα και ενσωματωμένα controls πάνω στο χειριστήριο (για τη ρύθμιση της έντασης του ήχου), ενώ επιπλέον μπορούν να αφαιρεθούν και τα analog sticks.

Το δεύτερο pro-gaming χειριστήριο που θα ντεμπουτάρει στο PS4 θα είναι το Nacon Revolution, το οποίο θα ακολουθεί μία διαφορετική προσέγγιση σε σύγκριση με το Raiju. Συγκεκριμένα, το εν λόγω χειριστήριο αντιστρέφει τη θέση του αριστερού αναλογικού μοχλού και το D-Pad, ακολουθώντας έναν πιο ασύμμετρο σχεδιασμό που θυμίζει τα controllers του Xbox One, ενώ επιπλέον έρχεται με μία σειρά από shortcut buttons, ένα d-pad 8 κατευθύνσεων και analog sticks που θα διακρίνονται για την υψηλή ακρίβεια που θα χαρίζουν στους gamers. Ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία του Pro χειριστηρίου της Nacon είναι ότι οι users θα μπορούν ακόμη και να ορίσουν το βάρος του controller.

Και για τα δύο χειριστήρια μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι τιμές τους (πάντως μην περιμένετε να κοστίζουν λιγότερο από 150 ευρώ ) και σύμφωνα με το γερμανικό official PlayStation blog θα κυκλοφορήσουν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

The post Razer και Nacon παρουσιάζουν δύο «Pro» χειριστήρια για το PS4! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα