H τηλεθέαση των τελικών του League of Legends μειώνεται κατά 15%!

H Riot πρόσφατα έδωσε στη δημοσιότητα μία σειρά από ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που αφορούν στην τηλεθέαση και στην αποδοχή των μεγάλων τελικών του League of Legends. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του LoL,τους φετινούς τελικούς παρακολούθησαν 27 εκατομμύρια άτομα, αριθμός μειωμένος σε σύγκριση με τα 32 εκατομμύρια θεατών τη χρονιά που μας πέρασε.

Ωστόσο, μπορεί ο αριθμός των θεατών να ήταν αισθητά μικρότερος, όμως οι gamers

που παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις ανάμεσα στους pro gamers του League of Legends έμειναν κατά μέσο όρο κολλημένοι μπροστά στους δέκτες τους για περίπου 67 λεπτά, ενώ το αντίστοιχο νούμερο πέρσι ήταν περίπου στα 42 λεπτά. Μάλιστα, το peak σε μία μοναδική προβολή ήταν 11.2 εκατομμύρια τηλεθεατές, οι οποίοι παρακολουθήσαν την αναμέτρηση ανάμεσα στη Samsung White και στο Royal Club, ξεπερνώντας τα αντίστοιχα περσινά νούμερα που ανήλθαν σε 8.7 εκατομμύρια τηλεθεατές. Σύμφωνα με τη Riot, οι φανατικοί φίλοι του League of Legends παρακολούθησαν συνολικά 70 εκατομμύρια ώρες online του Season Three World Championship που περιλάμβανε αναμετρήσεις από την Ταϊπέι μέχρι τη Σεούλ. Η Riot streamάρε live περισσότερες από 100 ώρες περιεχομένου μέσα σε 15 μέρες και σε 19 διαφορετικές γλώσσες.

Μπορεί οι παραπάνω αριθμοί να σας φαίνονται μεγάλοι, όμως στην πραγματικότητα οι τελικοί του League of Legends κατατάσσονται στην 20η θέση της σχετικής λίστας των sports events με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στις Η.Π.Α., με την πρώτη θέση να ανήκει στον μεγάλο τελικό του SuperBowl που αποτελεί αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βορείου Αμερικής.

The post H τηλεθέαση των τελικών του League of Legends μειώνεται κατά 15%! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα