Η Ubisoft ζητάει συγνώμη για τα bugs του AC: Unity, δίνοντας free DLC!

To Assassin’s Creed: Unity παρόλο που ξεχώρισε για τον μοναδικής ομορφιάς κόσμο και είναι αλήθεια ότι προσέφερε ορισμένες πολύ ωραίες στιγμές του (αναλυτικό review μπορείτε να διαβάσετε εδώ), ωστόσο το γεγονός ότι ήταν γεμάτο από εκατοντάδες bugs και glitches, έκανε αρκετούς gamers να αγανακτήσουν. Η αλήθεια είναι ότι η Ubisoft βιάστηκε να βγάλει το νέο Assassin’s στην κυκλοφορία, καθώς είναι εμφανές ότι θα έπρεπε να είχε δώσει περισσότερο χρόνο στους

testers, ώστε να εντοπίσουν και να διορθώσουν τα όποια προβλήματα.

Ήδη αυτή τη στιγμή η Ubisoft έχει κυκλοφορήσει τρία μεγάλα updates, τα οποία κάπως έχουν εξομαλύνει την κατάσταση. Ωστόσο, το κακό έχει ήδη γίνει, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την εικόνα και την αξιοπιστία της Ubisoft, για αυτό και για να κατευνάσει την οργή των αγανακτισμένων gamers, η γνωστή εταιρεία σκέφτηκε να διαθέσει το Dead Kings DLC δωρεάν. Σε δήλωση του ο CEO της Ubisoft Montreal and Toronto, Yannis Mallat, αφού πρώτα παραδέχθηκε τα τεχνικά προβλήματα του Unity, θέλησε να απολογηθεί εκ μέρους του development team του Unity και ολόκληρης της Ubisoft, καθώς όπως τόνισε τα συγκεκριμένα προβλήματα απέτρεψαν τους gamers από το να ξεκλειδώσουν τις πλήρεις δυνατότητες του Assassin’s Creed: Unity και να βιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού που αυτό προσέφερε. Με τη συγκεκριμένη απόφαση σταματάει η περαιτέρω πώληση του Season Pass του AC: Unity, ενώ όσοι gamers είχαν ήδη αγοράσει το Season Pass θα μπορούν να επιλέξουν ένα δωρεάν game της Ubisoft, επιλέγοντας από μία λίστα τίτλων που περιλαμβάνει τα The Crew, Far Cry 4, Watch Dogs, Assassin’s Creed Black Flag, Rayman και Just Dance 2015.

Αν μη τι άλλο, η παραπάνω κίνηση είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, φανερώνοντας ότι η Ubisoft αναγνωρίζει τα λάθη της, ενώ σίγουρα με αυτό τον τρόπο καταφέρνει να βελτιώσει την τραυματισμένη εικόνα της και να αποκαταστήσει την σχέση της με τους gamers.

The post Η Ubisoft ζητάει συγνώμη για τα bugs του AC: Unity, δίνοντας free DLC! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα