Eorzean Symphony: επικές συναυλίες Final Fantasy σε Ευρώπη και Αμερική!

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας συνεπαίρνει η μουσική κάποιου παιχνιδιού και αποκτούμε το soundtrack, ή έστω βρίσκουμε τα κομμάτια στο Youtube. Η Square Enix όμως το πήγε πολύ πιο μακριά… από την Ιαπωνία. Αυτό το καλοκαίρι διοργανώνει μία σειρά από συναυλίες με τη μουσική του Final Fantasy

XIV, δηλαδή της MMO προσθήκης στο franchise. Τα κομμάτια θα εκτελούνται από μία πλήρη ορχήστρα, ενώ το παρών θα δώσουν ο Naoki Yoshida, παραγωγός και διευθυντής, ο Masayoshi Soken, μουσικός διευθυντής, όπως και η τραγουδίστρια Susan Calloway.

Οι προπωλήσεις εισιτηρίων για τη λεγόμενη Eorzean Symphony έχουν ήδη ξεκινήσει, και αν πιστεύετε ότι είναι πολύ νωρίς, μάλλον δεν ξέρετε πόσοι fans του Final Fantasy υπάρχουν εκεί έξω. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν σε ΗΠΑ και Γερμανία, συγκεκριμένα 15 με 16 Ιουνίου στο Dolby Theater του Los Angeles, και 24 με 25 Αυγούστου στο Konzerthaus του Dortmund, αντίστοιχα. Μάλιστα, όσοι επιλέξετε VIP εισιτήρια, θα έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε προσωπικά και να μιλήσετε με τους προαναφερθέντες special guests.

The post Eorzean Symphony: επικές συναυλίες Final Fantasy σε Ευρώπη και Αμερική! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα