E3 2017 – Το Beyond Good & Evil 2 μας προϊδεάζει για ένα πραγματικά τεράστιο κόσμο!

Στo πλαίσιo της φετινής E3 είδαμε τα πρώτα σημάδια του Beyond Good & Evil 2 (είδες, άλλωστε, το trailer εδώ), και ανάμεσα σε αυτά κάποιοι τυχεροί δοκίμασαν το πρώτο demo του παιχνιδιού, από το οποίο έβγαλαν κάποια πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο. Μπορείς να έχεις όποιον χαρακτήρα θες, θηλυκό ή αρσενικό. Μπορείς να επιλέξεις και τον μισό πίθηκο-μισό άνθρωπο Knox που πρωταγωνιστεί στο trailer-και μάλιστα το

jet pack που φοράει δεν είναι διακοσμητικό!

Το νέο δημιούργημα του Michel Ancel αποτελεί ένα prequel του πρώτου Beyond Good & Evil, το οποίο κυκλοφόρησε το 2003, και σε αυτό υπάρχουν πολλές, πολλές πληροφορίες που περίπου 1 γενιά μετά οδηγούν στα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού. Το DNA είναι εκεί, λένε οι δημιουργοί, στους προγόνους των πρώτων χαρακτήρων. Εσύ, ως πρωταγωνιστής, μένεις σε ένα τεράστιο άγαλμα του Ganesh σε ένα μικρό δορυφόρο γύρω από ένα μεγαλύτερο πλανήτη. Αναρωτιέσαι γιατί μένεις σε άγαλμα του Ganesh, μήπως; Α, ναι, επειδή η Κίνα και η Ινδία έχουν αποικήσει το μεγαλύτερο κομμάτι του ηλιακού συστήματος σύμφωνα με το story. Οι δημιουργοί ανέφεραν ότι σκοπεύουν να δημιουργήσουν ένα τεράστιο σύμπαν, στο οποίο οι αποικίες θα έχουν χαρακτηριστικά από όσους περισσότερους πολιτισμούς μπορούν.

Για την αποίκηση του κόσμου οι μεγάλες δυνάμεις αυτές ξεκίνησαν να δημιουργούν τα υβρίδια (όπως ο Knox) με στόχο να δημιουργήσουν ένα μεγάλο στρατό από σκλάβους που αντέχουν στις σκληρές συνθήκες που επιβάλλουν τα διαγαλαξιακά ταξίδια στα οποία θα προβούν οι επίδοξοι άποικοι. Εσύ θα έχεις μεγάλη ελευθερία με το παιχνίδι να σε καθοδηγεί μόνο σε μερικά σημεία ώστε να κρατήσει τα μοτίβα που πρέπει να βιώσεις. Μπορείς να πας όπου θες, να γνωρίσεις όποιον θες και να κάνεις ό,τι θες-με ό,τι συνέπεια και αποτέλεσμα μπορεί να έχουν οι πράξεις και οι επιλογές σου, με πραγματικό στόχο να εξελιχθείς σαν χαρακτήρας όσο περισσότερο γίνεται. Η αλήθεια είναι ότι η φιλοδοξία του Beyond Good & Evil 2 συγκρίνεται εύκολα με τη φιλοδοξία του No Man’s Sky, πριν αυτό κυκλοφορήσει βέβαια… Σίγουρα, πάντως δεν σας κρύβουμε ότι έχουμε μεγάλες ελπίδες για το game που αυτή τη στιγμή δημιουργείται από τη Ubisoft Montpellier…

Η Ubisoft ψάχνει αυτή τη στιγμή άτομα να δοκιμάζουν το παιχνίδι ώστε να την καθοδηγήσουν στη δημιουργία ενός game που πραγματικά θα ερωτευθούμε. Στο λεγόμενο Monkey Space Program μπορείς να συμμετέχεις, αν έχεις κι εσύ πάθος με τα games, εδώ. Κάθε μέλος του Monkey Space Program έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει ένα διαφορετικό κομμάτι του Beyond Good and Evil 2, το οποίο με τη βοήθεια των gamers θα γίνεται όλο και καλύτερο, μέχρι όλο το παιχνίδι να είναι καλογυαλισμένο κι έτοιμο!

Προσωπικά περιμένω πολλά από το Beyond Good & Evil 2, καθώς, αντίθετα από το No Man’s Sky, με αυτό ασχολούνται πολλοί άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία games. Αν σου άρεσε το πρώτο παιχνίδι ή έχεις ήδη ενθουσιαστεί με όσα έχει δει μέχρι στιγμής για το δεύτερο, αξίζει πραγματικά να σκεφτείς να γίνεις κι εσύ εξερευνητής στο σύμπαν του Beyond Good & Evil 2 ακόμα και αυτή τη στιγμή!

The post E3 2017 – Το Beyond Good & Evil 2 μας προϊδεάζει για ένα πραγματικά τεράστιο κόσμο! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα