Η IO Interactive ανεξαρτητοποιείται και κρατάει στα χέρια της την τύχη του Hitman IP!

Πριν από μερικές μέρες, μάθαμε ότι η IO Interactive την οποία όλοι γνωρίζουμε ως τους δημιουργούς του Hitman πέρασε μπόλικες δύσκολες στιγμές, καθώς η Square Enix ανακοίνωσε ότι αποσύρει την χρηματοδότηση της, βάζοντας ουσιαστικά πωλητήριο στην γνωστή εταιρεία και θέτοντας σε αμφισβήτηση το μέλλον της. Παρόλα αυτά, ο Hakan Abrak, CEO

της IO Interactive θέλησε να καθησυχάσει τους fans που ανησυχούσαν για το μέλλον του γνωστού franchise, ανεβάζοντας ένα post στο website της γνωστής εταιρείας που ουσιαστικά αναφέρει ότι η Square Enix και η IO έφτασε σε μία συμφωνία, η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα το development team να εξακολουθεί να δουλεύει πάνω σε μελλοντικά Hitman games. Ο CEO της IO, τόνισε ότι θα κρατήσουν όλα τα δικαιώματα του Hitman franchise και ότι αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι της γνωστής εταιρείας περιμένουν νέους επενδυτές που θα βοηθήσουν οικονομικά στα μελλοντικά projects της εταιρείας. To θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι η IO ουσιαστικά από εδώ και στο εξής θα λειτουργεί ανεξάρτητα, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορεί η ίδια να χαράσσει το δρόμο της. Όπως και να ‘χει μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδια της που αφορούν το Hitman franchise και ελπίζουμε ότι δεν θα απογοητευθούμε!

The post Η IO Interactive ανεξαρτητοποιείται και κρατάει στα χέρια της την τύχη του Hitman IP! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα