E3 2017 – Δείτε το πρώτο gameplay trailer του Strange Brigade!

Πρόσφατα έμαθες για το νέο τίτλο της Rebellion, ονόματι Strange Brigade, όπου μάλιστα είδαμε μαζί και το reveal trailer. Η Rebellion επέστρεψε τώρα με το gameplay trailer του παιχνιδιού, όπου για 8’ βλέπουμε την πραγματική εμπειρία του να παίζεις το ξεχωριστό αυτό co-op shooter. Στη διάρκεια του παιχνιδιού, πολεμάς τέρατα από αρχαίους μύθους από τη δεκαετία του 1930, με 4 ενδιαφέροντες, ξεχωριστούς χαρακτήρες, τους “servants of The Crown”.

Ανάμεσα στις μάχες με τα αρχαία τέρατα έχεις ευκαιρίες να βρεις μυστικές σπηλιές και κρυμμένους θησαυρούς, ενώ φυσικά θα

πρέπει να επιβιώσεις από πολλές παγίδες και αναρίθμητους κινδύνους! Η Rebellion που στο παρελθόν μας έφερε το Sniper Elite, φαίνεται ότι βάζει πολύ ψηλά το πήχη για το νέο της παιχνίδι και το ευχάριστο νέο είναι ότι το development προχωράει ομαλά. Στο gameplay trailer φαίνονται οι διαφορετικοί εχθροί (σκέψου μούμιες, ζόμπι κι ένα Μινώταυρο έτσι στο χαλαρό) και πώς αυτοί αλληλεπιδρούν με τις ξεχωριστές ικανότητες του κάθε χαρακτήρα, όλα αυτά υπό ενδιαφέροντα σχόλια. Το Strange Brigade θα κυκλοφορήσει «σύντομα» (σύμφωνα με τους δημιουργούς) για PlayStation 4, Xbox One και PC! Μέχρι τότε μπορείς να κάνεις μια επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, να παρακολουθήσεις το gameplay trailer παρακάτω και έτσι να σχηματίσεις ευκολότερα τη δική σου άποψη για το αναμενόμενο co-op shooter παιχνίδι!

The post E3 2017 – Δείτε το πρώτο gameplay trailer του Strange Brigade! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα