Destiny Planet View. On-line ξενάγηση στους πλανήτες του Destiny!

Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν την κυκλοφορία του Destiny (στις 9/9) και η Activision σκέφτηκε έναν πολύ έξυπνο τρόπο για να προωθήσει το πολυαναμενόμενο shooter. Οι υπεύθυνοι του γνωστού publisher δημιούργησαν το Destiny Planet View, ένα website που δίνει τη δυνατότητα στους gamers να εξερευνήσουν τους πλανήτες του Destiny στο πρότυπο της γνωστής εφαρμογής Street View της Google!

Ενδεικτικό είναι ότι οι δημιουργοί

του Destiny Planet View όντως χρησιμοποίησαν την πραγματική τεχνολογία της Google, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του site να πραγματοποιήσουν μία virtual βόλτα (360 μοιρών) στη Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Άρη. Ακολουθώντας ακριβώς την ίδια φιλοσοφία όπως στη διάσημη εφαρμογή της Google, οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν σε έναν κόσμο που μοιάζει παγωμένος από το χρόνο και που όμως διακρίνεται για την λεπτομέρεια του. Μάλιστα, ορισμένες περιοχές διαθέτουν πληροφορίες όπως εικόνες και videos, καθιστώντας την όλη εμπειρία ακόμη πιο interactive. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι εμπνευστές της ενδιαφέρουσας αυτής ιδέας δεν έχουν συμπεριλάβει όλες τις τοποθεσίες των τριών προαναφερθέντων πλανητών που θα υπάρχουν στο τελικό παιχνίδι, παρά μόνο ένα μικρό κομμάτι.

Πάντως, το Destiny Planet View πρόκειται για μία εξαιρετικά έξυπνη κίνηση από την μεριά των υπευθύνων του παιχνιδιού, η οποία δεν σας κρύβουμε ότι μας άνοιξε περισσότερο την όρεξη για το Destiny. Υπομονή… λίγο έμεινε!

The post Destiny Planet View. On-line ξενάγηση στους πλανήτες του Destiny! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα