Promo υλικό δείχνει ότι το Call of Duty επιστρέφει στις «World War 2» ρίζες του (φήμες)!

Η sci-fi στροφή που έχει κάνει η δημοφιλής σειρά Call of Duty τα τελευταία χρόνια είναι γνωστό ότι δεν αρέσει σε όλους τους fans, οι οποίοι εδώ και αρκετό καιρό ζητούν επιτακτικά από την Activision να επιστρέψει την σειρά στις ρίζες της, πράγμα που μεταφράζεται στην δημιουργία ενός Call of Duty που το setting του θα είναι ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Τον περασμένο Φεβρουάριο σε ένα καθιερωμένο meeting των επενδυτών της Activision είχε ακουστεί ότι το νέο entry στον κόσμο του CoD θα ταξιδεύει τους gamers στα πεδία των μαχών του Β’ Παγκοσμίου.

Αν και δεν υπάρχει η παραμικρή επιβεβαίωση για τα παραπάνω, λάδι στη φωτιά ήρθε να ρίξει η αποκάλυψη ενός YouTuber (που το video του μπορείτε να δείτε παρακάτω), ο οποίος διέρρευσε μία σειρά από promo marketing υλικά που επικυρώνουν τη φήμη ότι πρόθεση της Activision είναι να επιστρέψει εκεί που όλα ξεκίνησαν. Τα συγκεκριμένα concepts (που σημειώστε για τα οποία δεν υπάρχει η παραμικρή επίσημη επιβεβαίωση) φανερώνουν σκηνές από την απόβαση στη Νορμανδία και αναφέρουν τον τίτλο «Call of Duty WW II». Εάν τελικά οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι όντως πραγματικές και όχι προϊόν κάποιου ευφάνταστου gamer που λατρεύει το Photoshop για να κάνει χαβαλέ, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι το νέο CoD θα αφήσει για πάντα στο παρελθόν τα sci-fi settings, ανακτώντας και πάλι την χαμένη τού ταυτότητα.

Φυσικά, ακόμη δεν έχουμε τίποτα επίσημο για αυτό και θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο μήνα, καθώς παραδοσιακά η Activision αρέσκεται στο να ανακοινώνει ένα νέο CoD το χρονικό διάστημα Απριλίου – Μαΐου. Για να δούμε τι θα δούμε…

The post Promo υλικό δείχνει ότι το Call of Duty επιστρέφει στις «World War 2» ρίζες του (φήμες)! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα