BlizzCon 2017: Battle for Azeroth και τα μυαλά στα κάγκελα (opening cinematic)!

Τι και εάν έχουν συμπληρωθεί περισσότερα από 13 χρόνια από τότε που το World of WarCraft έκανε την εμφάνιση του στον κόσμο του gaming, η Blizzard συνεχίζει να υποστηρίζει τον MMORPG κόσμο που άλλαξε για πάντα τον ρου της ιστορίας του συγκεκριμένου είδους. Και μπορεί το WoW

να μην είναι στα top επίπεδα (σε αριθμό παικτών) που είχε φτάσει πριν από χρόνια, παρόλα αυτά η Blizzard δεν φαίνεται διατεθειμένη να το εγκαταλείψει, για αυτό και στο πλαίσιο της BlizzCon 2017 παρουσιάστηκε το έβδομο κατά σειρά expansion, ονόματι Battle for Azeroth.

Πρόθεση των δημιουργών του αγαπημένου MMORPG είναι να παρουσιαστεί η πολεμική σύγκρουση ανάμεσα στην Alliance και στην Horde και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στα χρονικά, καθώς μέχρι πρότινος τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα θα έπρεπε να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν ένα κοινό εχθρό. Φυσικά το έβδομο κατά σειρά expansion φέρνει και μία σειρά από ευχάριστες προσθήκες και αλλαγές στο WoW, με το level cap να φτάνει στο 120, την εμφάνιση των Allied Races, την προσθήκη Kul Tiras Zone και το νέο concept των Warfronts. Φυσικά, ως είθισται την ανακοίνωση του Battle for Azeroth συνόδευσε και το απαραίτητο opening cinematic, το οποίο όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω είναι ένα πραγματικό ΕΠΟΣ (δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την Blizzard)! Το Battle for Azeroth δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

The post BlizzCon 2017: Battle for Azeroth και τα μυαλά στα κάγκελα (opening cinematic)! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα