ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε ένα Star Wars drone της Propel!

H Force Friday γιορτάζεται σήμερα, την 1η Σεπτεμβρίου και επειδή όλοι στο GamesLife.gr είμαστε ιδιαίτερα «Force Sensitive», σας έχουμε ετοιμάσει έναν μοναδικό σούπερ epic διαγωνισμό που είναι σίγουρο ότι εάν ανήκετε στους λάτρεις του Star Wars, πολύ απλά θα σας… ξετρελάνει!

Ένας σούπερ τυχερός αναγνώστης μας θα κερδίσει ένα Star Wars drone της Propel, το οποίο είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να χαρίζει μοναδικές συγκινήσεις! Είτε θέλετε να το μανουβράρετε, είτε να παίξετε ως αντίπαλοι με τους φίλους σας, τα drones της

Propel χαρίζουν μία συναρπαστική εμπειρία που θα σας ταξιδέψει σε ένα μακρινό, μακρινό γαλαξία!

Για να πάρετε μέρος στον σούπερ «Star Wars διαγωνισμό» μας και να κερδίσετε ένα 74 Z Speeder Bike, θα πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Like στη σελίδα του Gameslife.gr στο FacebookLike & Share το διαγωνισμό στο profile σας (σε public μορφή)Σχόλιο κάτω από το Post του διαγωνισμού μέσα στο site

To δώρο του διαγωνισμού μας αποτελεί μία ευγενική προσφορά της Nexion την οποία ευχαριστούμε πολύ! Για να να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να έχετε κάνει οπωσδήποτε τα παραπάνω βήματα. Θα δεχτούμε συμμετοχές μέχρι τις 23:59, 8/9/2017 (Παρασκευή) και ο σούπερ τυχερός νικητής θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 11/9/2017. Ρίξτε μία ματιά στους όρους του διαγωνισμού που ισχύουν με όλα τα give-aways που διοργανώνουμε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

The post ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε ένα Star Wars drone της Propel! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα