15χρονός Βέλγος ξοδεύει 37.000 ευρώ στο Game of War: Fire Age!

Το Game of War: Fire Age είναι ένα γνωστό strategy game που κυκλοφορεί σε iOS και Android συσκευές και το οποίο θυμίζει σε πολλά σημεία το εξαιρετικά πετυχημένο Clash of Clans. Όπως εκατοντάδες άλλοι free 2 play

τίτλοι που κυκλοφορούν εδώ και καιρό, έτσι και αυτό υιοθετεί ένα κλασικό μοντέλο με microtransactions, δίνοντας τη δυνατότητα στους gamers να αγοράσουν μία σειρά από in-game content, έναντι συνήθως ενός μικρού αντιτίμου.

Ως εδώ δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό, ωστόσο ένας έφηβος από το Βέλγιο μάλλον το παράκανε, καθώς κατάφερε να ξοδέψει περισσότερα από 37.000 ευρώ, αγοράζοντας gold και άλλου είδους Items για το Game of War: Fire Age. Ο 15χρόνος Robin χρέωσε την πιστωτική κάρτα του παππού του με το παραπάνω εξωφρενικό ποσό, εκτοξεύοντας την πίεση των γονιών του στα ύψη (άγνωστο παραμένει το τι έπαθε ο παππούς όταν έμαθε για το παραπάνω ποσό). Η μητέρα του 15χρόνου ανέφερε στα media, ότι το κακό έγινε όταν ζήτησε από το γιο της να της αγοράσει και να εγκαταστήσει μία σειρά από e-books στο tablet της. H ανυποψίαστη μητέρα έκανε το λάθος να αφήσει στον Robin την πιστωτική κάρτα του πατέρα της και όπως μπορείτε να φανταστείτε το κακό δεν άργησε να συμβεί! Η μητέρα δικαιολόγησε ως ένα σημείο το «βλαστάρι» της, αναφέροντας ότι το παιχνίδι έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε την ώρα του παιχνιδιού να εμφανίζονται δεκάδες διαφημίσεις, οι οποίες μπορεί να αποσυντονίσουν τον παίκτη, ενώ παράλληλα όπως αναφέρει στο Game of War: Fire Age δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη που να ενημερώνει για το πόσο που έχει ξοδευτεί. Επίσης, ο Robin από την πλευρά του υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τι έκανε και ότι οι αγορές πραγματοποιούνταν μέσω της πιστωτικής κάρτας του παππού του.

Δεν γνωρίζουμε εάν γίνεται να πραγματοποιηθεί μία επιστροφή χρημάτων, ωστόσο ο 15χρόνος Robin σίγουρα θα περάσει (έστω και άθελα του) στην ιστορία ως ένας από τους gamers που δαπάνησε ένα από τα μεγαλύτερα ποσά ever σε ένα mobile game.

The post 15χρονός Βέλγος ξοδεύει 37.000 ευρώ στο Game of War: Fire Age! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα