Human Resources. Ένα εναλλακτικό strategy από την Uber Entertainment!

H Uber Entertainment μετά το πετυχημένο Planetary Annihilation, επικεντρώνεται ήδη στην ανάπτυξη ενός νέου strategy τίτλου, ο οποίος θα ονομάζεται Human Resources και όπως ήδη μπορείτε να φανταστείτε από την ονομασία του, θα έχει μία κάπως… διαφορετική προσέγγιση στον κρίσιμο μηχανισμό της εξασφάλισης των φυσικών πόρων…

Ειδικότερα, στο RTS Human Resources, ο μηχανισμός των resources δεν θα στηρίζεται σε «τετριμμένους» φυσικούς πόρους όπως είναι

για παράδειγμα τα minerals και η Spice Melange (ή οποιοδήποτε άλλο γνωστό resource έχετε δει), αλλά αντί αυτών οι μονάδες για να μπορέσουν να επιβιώσουν στο πεδίο της μάχης θα τρέφονται με… ανθρώπους! Ναι καλά διαβάσατε, η μοναδική resource του παιχνιδιού θα είναι οι δύσμοιροι άνθρωποι που τρέχουν απεγνωσμένα να σωθούν από την επέλαση γιγαντιαίων εξωγήινων ρομπότ που μάχονται μέχρι τελικής πτώσεως ενάντια σε εφιαλτικά πλάσματα που μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από τους χειρότερους εφιάλτες του H.P Lovecraft! To Human Resources που μοιάζει κάτι μεταξύ Pacific Rim και Supreme Commander θα χαρακτηρίζεται από τις έντονες σκηνές απόλυτης καταστροφής, καθώς οι παίκτες θα μπορούν κυριολεκτικά να καταβροχθίσουν το πεδίο της μάχης, αλλά και να το κόψουν… στη μέση! Όπως τονίζουν οι δημιουργοί του παιχνιδιού τόσο το terrain όσο και τα κτίρια θα είναι fully destructible, ενώ από τα όσα μπορέσαμε να δούμε από το trailer του παιχνιδιού, το Human Resources δείχνει να ξεχωρίζει για το επικό scale, την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και τα πανέμορφα cell-shaded γραφικά του.

Για να μπορέσουν οι υπεύθυνοι της Uber να ολοκληρώσουν το Human Resources απαιτούν την οικονομική στήριξη της gaming community, τρέχοντας μία καμπάνια μέσω του Kickstarter. O στόχος είναι να συγκεντρωθούν στα 1.4 εκατομμύρια δολάρια μέχρι τις 4 Νοεμβρίου που λήγει η campaign (τη στιγμή που γραφόταν το άρθρο είχαν συγκεντρωθεί περίπου 177.710 δολάρια από 4.449 υποστηρικτές). Φυσικά, ως είθισται ανάλογα με το ποσό που δαπανά ο εκάστοτε gamer αποκτάει πρόσβαση και σε μία σειρά από καλούδια που περιλαμβάνουν από πρόσβαση στη beta και in-game content μέχρι t-shirts και συλλεκτικά αγαλματίδια.

Το Human Resources πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε PC το Φεβρουάριο του 2016 και από όσα μπορέσαμε να δούμε από το game trailer που μπορείτε να παρακολουθήστε παρακάτω, οι δημιουργοί του δείχνουν να έχουν κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά. Πάντως, δεν σας κρύβουμε ότι εμάς μας έψησε πολύ!

The post Human Resources. Ένα εναλλακτικό strategy από την Uber Entertainment! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα