Wreckfest… Καταστροφικά διασκεδαστικό racing από την Bugbear!

Η Bugbear Entertainment, η οποία έχει συνδέσει το όνομα της με το αφόρητα διασκεδαστικό racing FlatOut, το τελευταίο χρονικό διάστημα ασχολείται με την ανάπτυξη ενός νέου racing που μέχρι πρότινος ονομαζόταν Next Car Game. Και λέμε μέχρι πρότινος γιατί πρόσφατα, οι developers του Next Car Game αποφάσισαν να το βαπτίσουν, με τον πιο «πιασάρικο» τίτλο: Wreckfest, το οποίο ουσιαστικά

βρίσκεται πιο κοντά στη φιλοσοφία του υπό ανάπτυξη τίτλου.

To Wreckfest (ή πρώην Next Car Game) είναι ένας τίτλος που έχει ήδη περάσει δια πυρός και σιδήρου, καθώς οι δημιουργοί του απέτυχαν στην αρχική τους προσπάθεια να συγκεντρώσουν τα 350.000 δολάρια που είχαν ζητήσει μέσω του Kickstarter. Παρά όμως την αποτυχία τους οι ίδιοι δεν το έβαλαν κάτω και έτσι κινήθηκαν μέσω του Steam Early Access, το οποίο κατά ένα περίεργο λόγο από τη στιγμή που o τίτλος τους ανέβηκε εκεί, σημείωσε αναπάντεχα τεράστια επιτυχία! Ενδεικτικό της επιτυχίας του είναι ότι μέσα σε λίγες ημέρες το Wreckfest συγκέντρωσε το ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Όπως μπορείτε να φανταστείτε και από τον τίτλο του, στο μεγαλύτερο μέρος του Wreckfest οι gamers συμμετέχουν σε demolition derbies, με το παιχνίδι ουσιαστικά να αποτελεί μία μείξη από FlatOut, Destruction Derby και Burnout. Φυσικά το βάρος πέφτει στα ρεαλιστικά physics και στο μηχανισμό του location-based damage, το οποίο σύμφωνα με τους δημιουργούς του επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη συμπεριφορά του αμαξιού. Οι gamers που έχουν πρόσβαση στην Early Access του τίτλου μπορούν αυτή τη στιγμή να συμμετέχουν σε αγώνες με τη συμμετοχή 24 αμαξιών, ενώ επιπλέον μετά και το πρόσφατο update οι παίκτες μπορούν να λάβουν μέρος σε Deathmatch και Team Deathmatch modes.

Τα πρώτα δείγματα που έχουμε δει για το Wreckfast είναι ότι πρόκειται για ένα αφόρητα διασκεδαστικό racing, το οποίο χωρίς να πρωτοτυπεί δείχνει να προσφέρει μία solid εμπειρία στα πρότυπα των κλασικών και αγαπημένων: Destruction Derby και FlatOut. Το Wreckfest αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται αποκλειστικά σε PC, χωρίς όμως να αποκλείεται το μελλοντικό port του σε Xbox One και PlayStation 4.

The post Wreckfest… Καταστροφικά διασκεδαστικό racing από την Bugbear! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα