Οι πρώτες κριτικές για PS4 και Xbox One

Ποιον ανέδειξαν νικητή;

Μπορεί οι κονσόλες επόμενης γενιάς, Playstation 4 και Xbox One, να αναμένονται επίσημα στην αγορά το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου, όμως οι πρώτες κριτικές δημοσιεύθηκαν κιόλας. Συγκεκριμένα, στο περιοδικό GQ Magazine, το οποίο δεν είναι αποκλειστικά gaming περιοδικό αλλά ένα με ''αντρική'' θεματολογία γενικότερα, φαίνεται πως δοκίμασαν τις κονσόλες, στη στήλη ''Τhe Lab'', δίνοντας τους καλές βαθμολογίες.

Εννοείται πως το πρώτο πράγμα που όλοι θα αναρωτιούνται είναι το ποια κονσόλα πήρε την καλύτερη βαθμολογία. Κατά τη γνώμη του GQ Magazine καλύτερη κονσόλα είναι το Xbox One, το οποίο βαθμολογήθηκε με 8/10. Σημεία αναφοράς τις κριτικής ήταν οι cloud λειτουργίες της κονσόλας της Microsoft όπως και το γεγονός πως πρόκειται για μία ''ολοκληρωμένη συσκευή πολυμέσων''.

To Playstation 4 βαθμολογήθηκε με 7/10, με το σχεδιαστικό του design και την τιμή του να θεωρούνται ως δύο μεγάλα θετικά στοιχεία. Εκεί που υστερεί το PS4, σύμφωνα με το GQ, είναι η έλλειψη ''δυνατών'' κυκλοφοριών στο ξεκίνημα της κονσόλας.

Και οι δύο κριτικές του περιοδικού ήταν σύντομες, οπότε πριν τα οποιαδήποτε συμπεράσματα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να διατεθούν περισσότερες και εκτενέστερες κριτικές για τις δύο νέες κονσόλες. Δεν παύει να είναι ενδιαφέρον όμως πως την πρώτη μάχη σε αυτόν τον μεγάλο ''πόλεμο'' κέρδισαν Microsoft και Xbox One.

Keywords
Τυχαία Θέματα