Έρχεται νέος, ανανεωμένος τίτλος Sherlock Holmes

Αποκαλύφθηκε η νέα περιπέτεια του διάσημου Ντετέκτιβ

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του ''The Testament of Sherlock Holmes'' που αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στις ψηφιακές περιπέτειες του Sherlock και απέσπασε θετικές κριτικές για την μετάβαση της σειράς από point & click σε third person, η Focus Home Interactive, υπεύθυνη εταιρία διανομής της σειράς, ανακοίνωσε

ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη ένας νέος τίτλος Sherlock Holmes. Το όνομα αυτού, "Sherlock Holmes: Crimes & Punishments".

H Frogware Studios θέλει να κτίσει πάνω στην επιτυχία του τελευταίου της τίτλου και θα το επιχειρίσει με σημαντικές βελτιώσεις στα γραφικά αλλά και στην συνολική εμπειρία γύρω από το παιχνίδι. Για πρώτη φορά, οι δημιουργοί των παιχνιδιών Sherlock Holmes αφήνουν την δική τους μηχανή γραφικών και επιλέγουν να αναπτύξουν το Crimes & Punishments πάνω στην Unreal Engine 3,μηχανή που έχουν βασιστεί σπουδαίοι τίτλοι όπως Gears of War και Mass Effect. Η επιλογή της UE3 δίνει στο Studio την δυνατότητα να επιτύχει τις βελτιώσεις που επιθυμεί.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες περιπέτειες του Sherlock Holmes, στο Crimes & Punishments δεν θα είμαστε απλοί θεατές κατά την διάρκεια των ερευνών, όπως υποστηρίζει η Focus Home. Θα περιέχει στο σύνολο οκτώ υποθέσεις με ποικιλία περιεχομένου και η κάθε μια από αυτές θα μας δίνει πραγματική ελευθερία κινήσεων, με τον πρωταγωνιστή να πρέπει να προβεί σε σημαντικές ηθικές επιλογές και να μην επιβάλλει πλέον τον νόμο από το βιβλίο. Όλες οι αποφάσεις θα έχουν επιρροή στην πορεία του παιχνιδιού και στην φήμη του πρωταγωνιστή μας με πιο ρεαλιστικές, απροσδόκητες πολλές φορές, συνέπειες.

Επίσης, η εμφάνιση του Sherlock Holmes αλλάζει. Oi developers άφησαν πίσω το στυλ που δανείστηκαν από της ταινίες της δεκαετίας του '60 του σπουδαίου ντετέκτιβ και του δίνουν μία πιο μοντέρνα άποψη η οποία πιστεύουν ότι θα ταιριάζει άψογα στις νέες καλλιτεχνικές φιλοδοξίες του τίτλου. Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Crimes & Punishments δεν έχει δωθεί ακόμη, το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο 2013 σε PC, Xbox και PS3.

Keywords
Τυχαία Θέματα