Νέο God of War: Ascension Legacy PS3 Bundle

Με πλουσιότερο περιεχόμενο από κάθε άλλο bundle

Η Sony, μέσα από το επίσημο Αμερικάνικο blog του Playstation, δημοσίευσε το νέο Bundle της για το PS3 με θέμα τον Kratos. Για τον εορτασμό της κυκλοφορίας του God of War: Ascension

αποκλειστικά για PS3 στις 12 Μαρτίου δημιούργησε μία σπουδαία προσφορά για το κοινό της αλλά και για τους fans του God of War.
Το νέο λοιπόν αυτό Bundle που θα κυκλοφορήσει στην Αμερικανική ήπειρο μαζί με το Ascension περιέχει το νέο Super Slim 500GB Garnet Red Playstation 3, την έκδοση σε κόκκινο χρώμα δηλαδή, φυσικά το God of War: Ascension αλλά και την συλλογή God of War Saga που περιέχει και τα πέντε προηγούμενα παιχνίδια God of War. Μέσα στο Bundle δηλαδή η Sony παρέχει τα God of War, God of War ΙΙ, God of War ΙΙΙ, God of War: Chains of Olympus, God of War: Ghost of Sparta και God of War: Ascension. Επιπρόσθετα δίνεται και ένας μήνας δωρεάν συνδρομής στο Playstation Plus. Όλα αυτά στην τιμή των 349.99 δολαρίων.

Δεν έχει αναφερθεί ακόμα κάτι για την κυκλοφορία του εντυπωσιακού Bundle στην Ευρώπη. Πιθανότατα αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα