Διαγωνισμός Need For Speed Most Wanted

Κερδίστε δύο αντίτυπα για PS3

To video-games24 συνεχίζει τους διαγωνισμούς και αυτή την φορά εξασφαλίσαμε 2 αντίτυπα του Need For Speed Most Wanted προσφορά της CD Media. To μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση μας είναι να δηλώσετε συμμετοχή

με ένα comment, ένα Like στην σελίδα μας στο Facebook ή Follow την σελίδα μας στο Twitter και ένα Like ή Tweet στο άρθρο αυτό ώστε να γίνει δεκτή η συμμετοχή σας. Ο διαγωνισμός θα τρέχει από τις 2/2/2013 έως τις 22/2/2013 και ώρα 23:59.

Όροι διαγωνισμού

Στους διαγωνισµούς του video-games24.com µπορούν να λάβουν µέρος όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του. Εξαιρούνται οι συνεργάτες του site και οι συγγενείς τους πρώτου [Α'] βαθµού.Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών γίνεται την επόμενη ημέρα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού.Για τη συµµετοχή στο διαγωνισµό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ούτε προβλέπεται οποιαδήποτε χρέωση.Σε περίπτωση που ο νικητής αρνηθεί το δώρο του ή δεν το παραλάβει εντός 30 ημερών από την ανακοίνωση, το δώρο μεταβιβάζεται στον πρώτο επιλαχόντα.Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται µε χρήµατα.Το κόστος αποστολής των δώρων βαρύνει τους νικητές.Τα στοιχεία των συµµετεχόντων στους διαγωνισµούς δεν κοινοποιούνται σε καμία περίπτωση σε τρίτους, ούτε χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς λόγους.Η συµµετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.
Keywords
Τυχαία Θέματα