Επεισόδια της αντίστοιχης τηλεοπτικής σειράς στο ...

Τα οποία θα εναλλάσονται σύμφωνα με τις επιλογές των παικτών

H Remedy Entertainment, δημιουργός του Quantum Break, επιβεβαίωσε πως στο shooter του Xbox One θα φιλοξενούνται επεισόδια της αντίστοιχης τηλεοπτικής σειράς. Η είδηση αυτή έρχεται μετά από τις πληροφορίες για τη μηχανή γραφικών του τίτλου που είναι υψηλά εξελιγμένη στο στοιχείο της καταστροφής και για τη νέα

τεχνική καταγραφής προσώπου από εννέα διαφορετικές κάμερες.

Ο επικεφαλής συγγραφέας του τίτλου, Sam Lake, δήλωσε στο Polygon: ''Οι πράξεις του παιχνιδιού είναι συνυφασμένες με τα επεισόδια του show. Αυτό που έχουμε ως συνδετικό κρίκο είναι αυτές οι στιγμές των επιλογών που συνδέονται με την φαντασία των δυνάμεων του χρόνου. Ο κακός του παιχνιδιού κατέχει τις ισχυρότερες δυνάμεις του χρόνου. Έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μέλλον με διαφορετικά ενδεχόμενα αποτελέσματα και σε διαφορετικά χρονικά σημεία''.

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν αυτά τα διαφορετικά οράματα του μέλλοντος παίρνοντας καθοριστικές αποφάσεις. Τότε πραγματοποιούνται οι μεταβάσεις στην τηλεοπτική σειρά. Από την πρώτη σκηνή θα βλέπετε διαφορετικό υλικό εξαρτόμενο από τις αποφάσεις που έχουν παρθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα