Gionee Elife E7: Ένα πανίσχυρο Android

Μπορεί το όνομά του να μη λέει πολλά, αλλά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά τα λένε όλα, καθώς το Android smartphone αυτό που έρχεται από την Κίνα, είναι μία ναυαρχίδα με τα όλα της και μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί ως ένα από τα πιο ισχυρά κινητά τηλέφωνα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Αυτό συμβαίνει γιατί το Gionee Elife E7 είναι εξοπλισμένο με έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 SoC με συχνότητα λειτουργίας στην έκδοση 4G LTE

του κινητού, τα 2.5GHz. Το Gionee Elife E7 διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels με αναλογία εικονοστοιχείων ανά ίντσα 401ppi, που προστατεύεται από Gorilla Glass 3. Η έκδοση του Gionee Elife E7 με τα 16GB αποθηκευτικού χώρου θα εξοπλίζεται με 2GB RAM ενώ η έκδοση με τα 32GB με 3GB RAM.

Η βασική, οπίσθια κάμερα του Gionee Elife E7 έχει αισθητήρα 16 Megapixels με μεγαλύτερα του κανονικού μεγέθους pixels (μεγαλύτερα από 1.34μm) και σύστημα φακών Largan M8 ενώ η κάμερα για βιντεοκλήσεις στην πρόσοψη έχει αισθητήρα 8 Megapixels. Το Gionee Elife E7 «τρέχει» AMIGO 2.0 πάνω από Android και διαθέτει μπαταρία, μη αφαιρούμενη, χωρητικότητας 2500mAh.

Keywords
Τυχαία Θέματα