Stealth Inc: A Clone in the Dark

Λίγο MGS, λίγο Super Meat Boy και το αγόρι μου!

Πληροφορίες:

Εταιρία ανάπτυξης: Curve Studios

Studio ανάπτυξης: Curve Studios

Διάθεση: Ψηφιακά

Είδος: Platform, stealth

Κυκλοφορία: 24/6/2013

Κυκλοφορεί για: PS3, PS Vita (Review), PC

Official SiteΣυζήτηση στο Forum

Το Stealth Inc. είναι ένα stealth platformer

γρήγορου ρυθμού με ασύλληπτους κινδύνους, ανελέητους αντιπάλους, διαβολικά puzzles και αφθονία κόκκινων pixel. Οπλισμένοι μόνο με την ευφυΐα σας και ένα από τα καλύτερα ζευγάρια stealthing γυαλιών, πρέπει να περάσετε μέσα από μια θανατηφόρα εγκατάσταση που είναι αποφασισμένη να εξοντώσει την εύθραυστη, σύντομη «ζωή» σας. Χωρίς όπλα και χωρίς πανοπλία το να σας δουν σημαίνει κάτι παραπάνω από θάνατο. Κυκλοφόρησε αρχικά το 2011 στα PC με την ονομασία "Stealth Bastard Deluxe: Tactical Espionage Arsehole" αλλά δεν άργησε να βρει τον δρόμο και στις δύο, εν υποστήριξη, κονσόλες της Sony ενώ υπάρχουν σχέδια και για τις iOS συσκευές. Εμείς δοκιμάσαμε την έκδοση του τίτλου για το PS Vita και θα σας μεταφέρουμε τα όσα ζήσαμε στα 80+ επίπεδα του Stealth Inc: A Clone in the Dark.

Ο ρόλος του παίκτη στο Stealth Inc: A Clone in the Dark είναι απλός, αλλά σίγουρα όχι εύκολος. Όπως σας αναφέραμε και στην εισαγωγή του κειμένου μας είναι να αποδράσετε μέσα από ένα εργοστάσιο. Για να το καταφέρετε αυτό θα πρέπει να περάσετε με επιτυχία και τα 80 επίπεδα αυτής της φονικής εγκατάστασης. Σε κάθε επίπεδο θα πρέπει να περάσετε μια σειρά δοκιμασιών οι οποίες έχουν όλες έναν κοινό παρανομαστή, το stealthing. Υπάρχουν κάμερες και ρομπότ που περιπολούν τον χώρο συνεχώς και εσείς θα πρέπει να τα ξεπεράσετε εκμεταλλεύοντας τις σκιές του χώρου ή θα πρέπει να τις δημιουργήσετε εσείς με τα κουτιά που είναι διαθέσιμα μέσα στα επίπεδα. Αν κάτι πάει στραβά και σας αντιληφθούν τότε ενεργοποιείτε ο συναγερμός με αποτέλεσμα να βρείτε ακαριαίο θάνατο. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα άκρως εθιστικό τίτλο και σίγουρα οι fans του Super Meat Boy θα το απολαύσετε πάρα πολύ.

Στην διάθεση σας έχετε 80 ολόκληρα επίπεδα. Αποτελείται από οκτώ διαφορετικούς τομείς με δέκα πίστες ο καθένας και στο τέλος υπάρχει ένα τυπικό Boss το οποίο πρέπει απλά να αποφύγετε. Η Curve Studios έχει ανακοινώσει πως για μια εβδομάδα από την κυκλοφορία του τίτλου (κυκλοφορεί αύριο) θα μπορέσετε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το πρώτο DLC το οποίο θα προσθέτει 20 νέα επίπεδα για το Stealth Inc: A Clone in the Dark. Ωστόσο, το παιχνίδι της Curve Studios είναι πραγματικά πανέμορφο, εμπνευσμένο και εθιστικό, με αποτέλεσμα να κάνει τον παίκτη να κολλάει και να πέφτει θύμα του συνδρόμου “άλλη μια προσπάθεια”, στοιχείο που προσφέρει μεγάλη αντοχή στο χρόνο αλλά και αξία στο πόνημα της βρετανικής εταιρείας.

Το Stealth Inc: A Clone in the Dark αποτελεί μια αξιοπρεπέστατη πρόταση για να περάσετε αρκετές ώρες όμορφα και δημιουργικά. Συμπίπτει με μια ανομβρία που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην βιομηχανία από νέες κυκλοφορίες υπόσχεται να χαρίσει μια μοναδική εμπειρία στους κατόχους τόσο του PS Vita όσο και το PS3.

{youtube}0JyQJARvlR0{/youtube}

Άκης Μαύρος

Θετικά:Μεγάλη διάρκειαΥψηλό replayabilityΕθιστικό και με πρόκληση...Αρνητικά:...που μερικές φορές γίνεται εκνευριστικά δύσκολοΜικρής διάρκειας επίπεδα

Keywords
Τυχαία Θέματα