14ο Nova Beach Volley Tournament

«Ζήσ’ το κι εσύ» ήταν το φετινό σύνθημα του 14ου Nova Beach Volley Tournament το οποίο έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής, με 300 αθλητές και αθλήτριες και το οποίο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.


Περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες, αγωνίστηκαν στα τρία τουρνουά που διοργανώθηκαν στα Χανιά, τη Θεσσαλονίκη

και την Αττική, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων τόσο σε αυτούς που συμμετείχαν όσο και σε αυτούς που είχαν την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουν.


Η αυλαία της διοργάνωσης άνοιξε στην παραλία Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, το τριήμερο 5, 6 και 7 Ιουλίου. 65 ομάδες, 130 αθλητές και εκατοντάδες θεατές πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαιρινό τριήμερο στο Nova Beach Volley Tournament, με συναρπαστικούς αγώνες κάτω από τον… καυτό ήλιο και θεαματικές φάσεις πάνω στην άμμο.


Η συνέχεια δόθηκε στην παραλία Ποταμού Επανομής, στην Θεσσαλονίκη, το τριήμερο 12, 13 και 14 Ιουλίου. 88 αθλητές, 44 ομάδες κι εκατοντάδες θεατές πέρασαν ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό τριήμερο στο πλαίσιο του 14ου Nova Beach Volley Tournament. Οι 36 αθλήτριες που συμμετείχαν έσπασαν το ρεκόρ της γυναικείας συμμετοχής στο τουρνουά. Το παρών στην τελετή απονομής έδωσαν οι παίκτες της ομάδας ράγκμπι του Ηρακλή, πρωταθλήτρια Ελλάδας και μάλιστα ο αρχηγός Μάριος Γουμαγιάς ήταν ένας από τους απονεμητές των νικητών!


Ο θεσμός του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο Yabanaki (Ακτή Βάρκιζας) στην Αττική, το τριήμερο 13, 14 και 15 Ιουλίου στο οποίο έλαβαν μέρος 80 αθλητές και 40 ομάδες. Την παράσταση έκλεψαν οι συναρπαστικοί τελικοί ανδρών και γυναικών, οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των πρωταθλητών και πρωταθλητριών, αλλά και η παρουσία των τσιρλίντερς «Greek Drops», που με τα εντυπωσιακά τους χορευτικά, ανέβασαν κατακόρυφα το θερμόμετρο.


Νικητές στο τουρνουά της Αττικής ήταν η ομάδα των Σαλαβασίδη – Βλαχοστάθη που κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό των Ανδρών, ενώ στον τελικό των γυναικών πρώτο αναδείχθηκε το δίδυμο Τζουβαδάκη – Χατζάκη.


Την απονομή στους νικητές του τουρνουά της Αττικής έκαναν οι Θανάσης Ρέρας (Πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων Beach Volley και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ), Θανάσης Μπελιγράτης (πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ), Τάσος Τεντζέρης (παλαίμαχος διεθνής αθλητής βόλεϊ), Μιχάλης Τριανταφυλλίδης (ειδικός συνεργάτης Novasports Events), Βασίλης Μηνούδης (Διευθυντής Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών), Νίκος Μπουντούρης (πρώην διεθνής αθλητής μπάσκετ και προπονητής ακαδημιών), Γεράσιμος Βασιλείου (Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Forthnet), Γρηγόρης Κατσογιάννης (Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας Forthnet).


Το φετινό τουρνουά ξεχώρισε για την ποιότητα των αγώνων που διεξήχθησαν προσφέροντας ατελείωτη δράση και θέαμα στους θεατές. Παράλληλα με τους αγώνες η Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας της Forthnet διοργάνωσε πολλά happenings με μουσική, χορό, δώρα, ενώ ένα αποχαιρετιστήριο beach party έριχνε την αυλαία σε κάθε προορισμό.


Το τουρνουά διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και τον διεθνή αθλητή του Volley και ειδικό συνεργάτη Novasports Events Μιχάλη Τριανταφυλλίδη. Ξεχωριστή νότα σε όλα τα τουρνουά έδωσε ο Πάρης Γκαγκαδέλης, ο οποίος παρουσίασε το πιο αγαπημένο σπορ του καλοκαιριού με τον δικό του μοναδικό τρόπο.


Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι ήταν οι Amstel Radler και το Lipton Ice Tea.


Keywords
Τυχαία Θέματα