Τι φέρνουν ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο και Σελήνη στον Υδροχόο

Παρόλο που μια από τις όψεις της σημερινής Παρασκευής είναι η είσοδος του περιβόητου ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει μέχρι και την 1η Αυγούστου, κάνοντάς μας πιο εσωστρεφείς, ολίγον κυκλοθυμικούς και αρκετά νευρικούς, το γεγονός και μόνο ότι για τους πολλούς έρχεται ΣΚ, είναι ικανό να λειτουργήσει λυτρωτικά. Την διάθεσή μας επηρεάζει και η Σελήνη που από χθες κινείται στον Υδροχόο και μας  καλεί να απελευθερωθούμε από ότι δεν μας εκφράζει ή

μας πιέζει και να προβούμε σε αναθεωρήσεις και αλλαγές που θα βελτιώσουν την ζωή μας. Δεν έχετε παρά να ανασκουμπωθείτε και να περάσετε από την θεωρία στην πράξη…

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Υδροχόοι οι οποίοι έχετε τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε για τις ιδέες σας κι όχι μόνο, βγάζοντας τα καλύτερα στοιχεία σας στην επιφάνεια. Αξιοποιήστε την ώθηση των άστρων!

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί ότι δεν λειτουργεί το αλλάζεις, διαφορετικά παρά την όποια προσπάθειά σας θα βρίσκεστε  στο ίδιο σημείο. Δεν έχετε παρά να ξεφύγετε από την πεπατημένη και να δοκιμάσετε διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης των θεμάτων που σας... καίνε  σε επαγγελματικά και προσωπικά.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι ενίοτε για να κερδίσεις αυτά που θέλεις πρέπει να λειτουργήσεις έξω από τα… κουτάκια στα οποία κινείσαι, θυσιάζοντας κάτι από την άνεσή σου. Εκτός κι αν δεν νοιάζεστε τόσο όσο δηλώνετε για την έκβαση ενός επίμαχου ζητήματος.

Έτσι ή αλλιώς, ανεξάρτητα από το ζώδιό σας, ανακτήστε την καλή σας διάθεση, και φροντίστε να βρεθείτε με οικεία πρόσωπα των οποίων την παρέα απολαμβάνετε ή άλλα που με τις κουβέντες τους ανοίγουν τους ορίζοντές σας ή μπορούν να επηρεάσουν θετικά τυχόν σχέδιά σας, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές, διασκεδάζοντας αλλά και βάζοντας τα θεμέλια για μελλοντικές συνεργασίες.

Πόσο εύκολη είναι η συμβίωση με τον Καρκίνο;

Εντέλει όμως πόσο γκρινιάρης, κυκλοθυμικός και νευρικός είναι ο Καρκίνος, που συνεχίζει να έχει τα γενέθλιά του αυτές τις ημέρες, και πόσο τα εν λόγω χαρακτηριστικά δυσκολεύουν τη συμβίωση μαζί του; Γεγονός είναι ότι ο Καρκίνος έχει μεγάλες συναισθηματικές διακυμάνσεις κι όταν γκρινιάζει γίνεται πολύ κουραστικός, ωστόσο καθώς τα δίνει όλα για αυτό που θεωρεί σπίτι και οικογένεια σε κάνει να προσπερνάς τα προβληματικά σημεία του χαρακτήρα του! Αστρολογικά δεμένος με  τον Τέταρτο Οίκο, που εκπροσωπεί τη ζωή στο σπίτι, ο Καρκίνος  λατρεύει τη… φωλιά του και την οικογένεια και κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να εξασφαλίσει μια καλύτερη διαβίωση για τον ίδιο και τους αγαπημένους του! Μάλιστα και οι παρεμβάσεις του στη διακόσμηση του σπιτιού είναι καίριες, και το αναβαθμίζουν, καθιστώντας το φιλόξενο για τον εαυτό του και για τους αγαπημένους του και ιδανικό για τα οικογενειακά τραπέζια που λατρεύει.

Keywords
Τυχαία Θέματα