Νίκη ο Ολυμπιακός, τέσσερα γκολ ο Πάντελιτς

Η ομάδα του Βαλβέρδε δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην Κέρκυρα. Η νίκη ήρθε με χαρακτηριστική ευκολία και αποδείχθηκε πως ο Μάρκο Πάντελιτς, μέσα στην περιοχή, κάνει άριστα τη δουλειά του. Ο Σέρβος κυνηγός έβαλε τέσσερα γκολ και αξιοποίησε όλες τις πάσες των συμπαικτών του.


Να τονιστεί ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με αρκετούς παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, ενώ ο Βαλβέρδε έκανε αρκετές εσωτερικές αλλαγές: ο Τοροσίδης αγωνίστηκε αριστερά, ο Μαρκάνο κεντρικός μπακ μαζί με τον Παπάζογλου, ενώ δεξιά έπαιξε ο Μοντέστο.

Στο 10' έγινε το 0-1: ο Φετφατζίδης έδωσε πάσα στον Πάντελιτς, ωραίο πλασέ και γκολ. Στο 18', ο Τοροσίδης έκανε επέλαση από τα αριστερά, σέντρα στο κεφάλι του Πάντελιτς και 0-2.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι στο 24' όταν ο Μίχος τράβηξε από τη φανέλα τον Μοντέστο. Ο Μιραλάς ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Γκαλίνοβιτς απέκρουσε με εκτίναξη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μέγιερι πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε τετ-α-τετ με τον Ιωάννου και στο 29' ήρθε το 0-3: ο Πάντελιτς από κοντά έβαλε νέο γκολ, κατόπιν πάσας του Μιραλάς. Και στο 63', ξανά ο Πάντελιτς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ (0-4).

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος.

Κίτρινη: Μίχος.

Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Κοντοδήμος(20' Μίχος), Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Γκουστάβο, Οσμαν, Χαμπλ(46' Τσίγκας), Γραμμόζης, Αγρίτης, Ιωάννου, Καλαντζής(62' Γιάντσης).

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μαρκάνο, Παπάζογλου, Μοντέστο, Τοροσίδης, Ορμπάιθ(55' Χαβίτο), Μανιάτης, Μιραλάς(66' Ποτουρίδης), Πάντελιτς, Αμπντούν(60' Μόνχε), Φετφατζίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα