Επιβεβαίωση από Σαββίδη: Ο ΠΑΟΚ πάει και για χαφ και για επιθετικό

Ο Γιώργος Σαββίδης βρίσκεται από χθες (8/7) το απόγευμα στην Ολλανδία και σήμερα (9/7) θα παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Τσβόλε (στις 20:00).

Η άφιξή του στο Άπελντοορν και οι επαφές του με Φερέιρα και Μπράνκο αναμένεται να φέρουν νέες μεταγραφικές εξελίξεις στον Δικέφαλο.

Πολλές φορές οι συζητήσεις του Γιώργου Σαββίδη με τους φίλους του ΠΑΟΚ

στα social media κρύβουν ειδήσεις.

Κάποιες φορές διαψεύδει ονόματα που κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά ως στόχοι του Δικέφαλου, ενώ άλλες φορές επιβεβαιώνει στόχους που υπάρχουν για την ομάδα.

Τώρα επιβεβαίωσε ότι ο ΠΑΟΚ δεν κινείται μόνο για την απόκτηση ενός χαφ (ο οποίος αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα), αλλά ψάχνει και έναν ακόμη επιθετικό.

Αυτό είναι απόλυτα λογικό με δεδομένη την προτίμηση του Αμπέλ Φερέιρα στο 4-4-2 και την ύπαρξη μόνο δύο καθαρών φορ στο ρόστερ, του Άκπομ και του Σφιντέρσκι.

Ο νεαρός Μαρκόφσκι λογικά θα πάει εκ νέου δανεικός, ενώ ο Γαϊτανίδης (που τα πηγαίνει πολύ καλά στην προετοιμασία), είναι περισσότερο πλάγιος επιθετικός, παρότι παίζει και στην κορυφή στο 4-4-2.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ θέλει να έχει κλείσει τις δύο μεταγραφές (χαφ και σέντερ φορ) έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, ώστε να υπάρχει χρόνος οι παίκτες να προλάβουν να είναι έτοιμοι ενόψει των προκριματικών του Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα