Το νέο «Star Trek» θα είναι πιο… σέξι!

Το ‘Star Trek: Into Darkness’ , το οποίο βγαίνει στις βρετανικές αίθουσες αρχές Μαΐου, θα είναι πιο ….σέξι! ‘Eτσι δήλωσε ο σκηνοθέτης του, J.J. Abrams σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ‘Playboy’.

Ο J.J Abrams είπε πως ανυπομονεί να κυκλοφορήσει η ταινία του και παραδέχθηκε πως ήταν πολύ ενδιαφέρον για εκείνον να προσπαθήσει να εξερευνήσει τη σεξουαλική χημεία ανάμεσα σε κάποιους χαρακτήρες της ταινίας, κάνοντας αυτό που δεν μπορούσε να κάνει η original τηλεοπτική σειρά στο παρελθόν.

«Το ‘Star Trek’ πρέπει να είναι σέξι. Πρέπει να διατηρηθεί το ‘πνεύμα’ της σειράς, που άφηνε ως υπαινιγμό ότι κάτι μπορεί να συνέβαινε, αλλά έμενε περιορισμένο λόγω εποχής», λέει ο σκηνοθέτης και συνεχίζει, «Στην πρώτη ταινία του 2009, αφήναμε να εννοηθεί ότι η Uhura (Zoe Saldana) και ο Spock (Zachary Quinto) είχαν υπάρξει ζευγάρι κάποτε. Τώρα αυτό προχωράει λίγο σαν ιδέα και αναλύει το πώς είναι πιθανό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Γιατί η Uhura θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για έναν τύπο σαν τον Spock και γιατί τον ανέχεται; Το γιατί εκείνη αρέσει στον Spock είναι προφανές. Την υποδύεται η Zoë Saldana!», δηλώνει με έμφαση ο σκηνοθέτης.

Ο Abrams μίλησε και για τον ‘Captain Kirk’ τον οποίο υποδύεται ο Chris Pine, και τα γούστα του χαρακτήρα στις γυναίκες. Ανέφερε ότι του άρεσε πολύ αυτή η πλευρά του ‘Kirk’, που δεν είχε πρόβλημα να πλησιάσει ερωτικά ακόμα και γυναίκες που δεν ήταν και απόλυτα…. ανθρώπινες και μπορεί να είχαν και λίγο πιο πράσινο δέρμα.

Στο ‘Star Trek: Into Darkness’, τον ρόλο του κακού ‘John Harrison’, θα υποδυθεί ο Benedict Cumberbatch.

Keywords
Τυχαία Θέματα