Ρουπακιώτης: Κανείς δεν με ενημέρωσε γι’ αυτό το «τερατούργημα»

Ο Αντώνης Ρουπακιώτης μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA άφησε και πάλι αιχμές για την τροπολογία του Μανιτάκη, για τον οποίο πάντως τόνισε ότι καταβάλλει «σημαντικές προσπάθειες για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της χώρας».

“Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διασφαλίσουμε το δικαίωμα των εργαζομένων και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, να προσφεύγουν σε ασφαλιστικά μέτρα”, υπογράμμισε ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφερόμενος στην επίμαχη ρύθμιση, που τελικά αποσύρθηκε, και προέβλεπε την κατάργηση της έκδοσης δικαστικών

προσωρινών διαταγών και έκδοση αποφάσεων ασφαλιστικών μέτρων, που αφορούν απολυμένους εργαζόμενους.

Ο κ. Ρουπακιώτης τόνισε με νόημα ότι «επικράτησε η νομιμότητα. Δεν νιώθω νικητής ή ηττημένος».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε άγνοια για τον συντάκτη της επίμαχης ρύθμισης για τους συμβασιούχους, την οποία χαρακτήρισε “τερατούργημα”, τονίζοντας ότι «εκείνος ο οποίος τις “κατασκεύασε” όφειλε να μην το κάνει, καθώς είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Δικαιοσύνης, αλλά και να τηλεφωνήσει στον υπουργό Δικαιοσύνης και να τον ενημερώσει σχετικά με τις προθέσεις του αυτές».

Σχετικά με τον Αντώνη Μανιτάκη, αναγνώρισε ότι κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της χώρας, σημειώνοντας ότι “η επιστημοσύνη του είναι γνωστή”. Ανέφερε επίσης ότι δεν δέχθηκε τηλεφώνημα από τον συνάδελφό του υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Τέλος, επανέλαβε ότι η διάταξη θα κατατεθεί εκ νέου μετά το Πάσχα, σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα