Τι θα πει ο Στουρνάρας στην τρόικα το απόγευμα

Έχοντας στη φαρέτρα του τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών στη χθεσινή σύσκεψή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Γιάννης Στουρνάρας θα έχει το απόγευμα συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας.

Ο Υπουργός Οικονομικών, που γνωρίζει… με λεπτομέρειες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, καθώς και το μέχρι που μπορεί να “λυγίσουν” οι απαιτήσεις της τρόικας, προσέρχεται στη συνάντηση

με συγκεκριμένη ατζέντα, αλλά και με πρόσθετο όπλο το γεγονός ότι η κυβέρνηση προωθεί μια σειρά από αλλαγές τις οποίες έχουν ζητήσει οι εκπρόσωποι των δανειστών, έστω κι αν ακόμη τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, ή δεν είναι καν ορατά στον κοντινό ορίζοντα.

Η συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με την τρόικα είναι η πλέον κρίσιμη, καθώς αναμένεται να δείξει σε ποιό σημείο βρίσκεται η διαπραγμάτευση, και πόσο σύντομα μπορεί να υπάρξει… λήξη συναγερμού.

Σημείο αιχμής φυσικά θα είναι η πρόταση για αλλαγή του χαρατσιού της ΔΕΗ, όπως την περιέγραψαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης μετά τη συνάντησή τους με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα