Στα “Υστερόγραφα”, τα τελευταία κινηματογραφικά νέα (photos)

Jennifer Morrison και η Miranda Drive προστέθηκαν στο cast υπερφυσικού θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Kevin Bacon και Radha Mitchell.

*Ο Leonardo DiCaprio θα είναι ο πρωταγωνιστής του “Blood on Snow” που θα σκηνοθετήσει ο Chris Sparling. Η ταινία βασίζεται στη σειρά δυο βιβλίων του Jo Nesbo και για την ιστορία ενός εκτελεστή που βρίσκεται στα χνάρια του στόχου του.

Michael Fassbender προστέθηκε στο cast της ταινίας “The Light Between Oceans”, σε σκηνοθεσία του Derek Cianfrance (The Place Beyond the Pines). Σ’ αυτό το αυστραλιανό μεταπολεμικό δράμα, ένας φαροφύλακας και η γυναίκα του βρίσκουν ένα μωρό και ένα άψυχο σώμα σε μία βάρκα και αποφασίζουν να μεγαλώσουν το μωρό σαν δικό τους.

*Η Jessica Chastain θα είναι στο “Mission Impossible 5”, δίπλα στον Tom Cruise.

Winona Ryder και ο Peter Scarsgaard συμφώνησαν να συμμετέχουν στο “Experimenter, The Stanley Milgram Story”, μια ανεξάρτητη παραγωγή για τον εν λόγω ψυχολόγο.

Gwyneth Paltrow θα συμμετέχει στο “The Secret in Their Eyes”, στη βρετανική διασκευή του βραβευμένου με Oscar ισπανικού φιλμ. Συμπρωταγωνιστής της θα είναι ο Chiwetel Ejiofor στο ρόλο ενός πρώην ΜΙ-5 πράκτορας.

*Η Jessica Capshaw και ο Owen Wilson θα δανείσουν τη φωνή τους στο “The Hero of Color City”, μια ταινία κινουμένων σχεδίων για τα μαγικά χρώματα ζωγραφικής. Άλλες φωνές που θα ακουστούν στην ταινία είναι των Christina Ricci, Rosie Perez, Wayne Brady και Craig Ferguson.

*Ο Channing Tatum θα είναι ο Gambit σε επερχόμενο spinoff των X-Men.

Keywords
Τυχαία Θέματα