H Rachel Bilson… έκανε πολλά, πριν γίνει διάσημη (photos)

Η Rachel Bilson είναι στο εξώφυλλο του Health magazine για το τεύχος Ιουνίου. Η 32χρονη πρωταγωνίστρια του Hart of Dixie αποκάλυψε αρκετά ενδιαφέροντα.

Για τη σχέση της με τον Hayden Christensen: “Είναι απίστευτα υποστηρικτικός και διακριτικός. Αυτά είναι πολύ σημαντικά όσο μεγαλώνεις. Είμαι σ’ αυτή τη σχέση εφτά χρόνια οπότε, κατά ένα τρόπο, μεγαλώσαμε μαζί. Είναι ο σύντροφός μου, το στήριγμά μου, είναι εκεί για ‘μένα ό,τι και να γίνει. Και τούμπλαλιν.”

Για

τη ζωή πριν τη διασημότητα: “Μεγάλωσα στο L.A. οπότε έκανα διάφορα όταν ήμουν μικρότερη. Πήγαινε σε κλαμπ και έχω δοκιμάσει τα πάντα σε ναρκωτικά και αλκοόλ. Αποδεσμεύτηκα απ’ αυτά και όταν βρέθηκα στο “The O.C.” ήμουν έτοιμη να το απολαύσω. Μετά άρχισα να βγαίνω με έναν συμπρωταγωνιστή (Adam Brody) οπότε τα πράγματα έγιναν πιο απλά. Θα είσαι ή στη δουλειά, ή στο σπίτι ή με φίλους.”

Για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα: “Το να αρχίσω μια οικογένεια μέσα στα επόμενα χρόνια θα είναι καλό. Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα. Πάντα ήθελα παιδιά. Σα να βλέπω ήδη ένα να μπουσουλάει μέσα στο σπίτι!”

Keywords
Τυχαία Θέματα