Παράσταση νίκης με 13 μονάδες μπροστά για Μώραλη!

Ο πανικός στο επιτελείο του Βασίλη Μιχαλολιάκου είναι κάτι περισσότερο από διάχυτος. Εκεί που απερχόμενος δήμαρχος έβαζε στοιχήματα σχετικά με την εκλογή του από την πρώτη Κυριακή, τώρα, ο υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Σιγάλας, αποκάλυψε αυτό που συζητούν στις μυστικές συσκέψεις στο επιτελείο του Β. Μιχαλολιάκου. Ότι, θα ήταν μεγάλη επιτυχία, ο συνδυασμός του απερχόμενου δημάρχου, να προσεγγίσει το ποσοστό των προηγούμενων εκλογών. Επειδή, όμως, πέραν από τις παραδοχές των ανθρώπων του Β. Μιχαλολιάκου, υπάρχει και η δημοσκοπική πραγματικότητα, αξίζει να αναφερθούν δύο σημαντικά στοιχεία

που αποκαλύπτει το Fimotro.

Πρώτον ότι έχει συντελεστεί η ανατροπή στον Πειραιά, με τον Γιάννη Μώραλη, να έχει ξεπεράσει σε δύο δημοσκοπήσεις το 30% και δεύτερον, ότι στην παράταση νίκης, έχει παγιωθεί το προβάδισμα του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής».

Το σημαντικό όλων έχει να κάνει με την τάση που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σ’ αυτήν ο Β. Μιχαλολιάκος, είναι σε μόνιμη κάθοδο, έχοντας απωλέσει 20 ποσοστιαίες μονάδες σε λιγότερο από ένα μήνα, και την ίδια ώρα, ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη, καταγράφει ανοδική πορεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα