Σε αναζήτηση σκηνοθέτη το “Fifty Shades of Grey”

Παρά τις πληροφορίες της προηγούμενης εβδομάδας από το THR και το VARIETY πως ο Joe Wright ήταν ο επικρατέστερος υποψήφιος σκηνοθέτης για την πολυσυζητημένη μεταφορά του ”Fifty Shades of Grey”, φαίνεται πως το πλάνο αλλάζει πάλι.

Το Deadline.com, μέσω του δημοσιογράφου του Mike Fleming, φρόντισε να διαψεύσει αυτή τη φήμη λέγοντας πως το πρόγραμμα του σκηνοθέτη δεν συμπίπτει με το ‘Fifty Shades’ οπότε δεν θα μπορέσει να υπάρξει συνεργασία. Πριν μερικούς μήνες ο πρόεδρος της Universal,

Adam Fogelson, δήλωνε πως η μεταφορά του βιβλίου του E L James στη μεγάλη οθόνη, θα πρέπει να είναι έτοιμη να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες το ερχόμενο καλοκαίρι.

Λίγες ώρες αφότου δημοσιεύτηκαν οι πληροφορίες ότι πιθανότατα ο Wright θα σκηνοθετούσε την ταινία, ο Fleming θέλησε να τις σταματήσει γράφοντας στο Deadline ότι όλα αυτά δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μόνο ανοησίες. Ο δημοσιογράφος έγραψε πως οι άνθρωποι της ταινίας έχουν την τάση να κάνουν αμέσως είδηση μία απλή συζήτηση που μπορεί να έχει γίνει μεταξύ κάποιων, χωρίς να είναι έγκυρη κάθε φορά.

Αυτό όντως ισχύει μιας και τον περασμένο Ιούνιο είχε γραφτεί πάλι ότι γινόντουσαν συζητήσεις για την σκηνοθεσία της ταινίας την οποία τότε υποτίθεται ότι θα αναλάμβανε η Angelian Jolie, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα