Σαμαράς: Χρειάζεται follow-up. Ευκαιρίες, εξωστρέφεια και επενδύσεις, για την καταπολέμηση της ανεργίας

(Photo: Eurokinissi)

Την εθνική αναγκαιότητα καταπολέμησης της ανεργίας και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας επεσήμανε ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τον εισαγωγικό διάλογο που είχε με τον Κάρολο Παπούλια, στη μεσημεριανή συνάντησή τους.

Ο Πρωθυπουργός μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο για να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναφορικά με τα αποτελέσματα των πρόσφατων ταξιδιών του στην Κίνα και το Αζερμπαϊτζάν, και σχολίασε με νόημα: “Τα ταξίδια πήγαν καλά. Θα ακολουθήσουν κι άλλα, επειδή πρέπει να

διαμορφώσουμε ευκαιρία για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Γίνεται με αυτόν τον τρόπο σαφές ότι η Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά σε χώρους που της αξίζει να έχει επαφές, και να μπορέσει να δημιουργήσει ευκαιρίες επενδύσεων για να μειωθεί η ανεργία, ειδικά στους νέους, που είναι και το κυριότερο μέλημά μου.

Χωρίς follow-up δεν γίνεται τίποτα. Για να το πω με τα λόγια του Ελύτη… χρειάζεται λίγο και ακριβό”, σημείωσε με νόημα ο Αντώνης Σαμαράς.

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο Πρωθυπουργός σημείωσε τα εξής:

“Σταθεροποιήσαμε τη χώρα στην Ευρώπη, και τώρα τη σταθεροποιούμε στον παγκόσμιο χάρτη. Ευκαιρίες, εξωστρέφεια και επενδύσεις.Έτσι θα πολεμήσουμε την ανεργία, που είναι το μεγάλο πρόβλημα του τόπου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα