Ο Brad Pitt δηλώνει ευτυχισμένος ως οικογενειάρχης

Πανευτυχής με τη ζωή του δηλώνει ο Brad Pitt από τότε που ελάττωσε τους πολλούς φίλους που είχε κάποτε και εστίασε στην οικογένειά του περισσότερο.

Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος έχει 6 παιδιά με την αρραβωνιαστικιά του Angelina Jolie, είπε σε μία νέα συνέντευξη που έδωσε στο αμερικανικό Esquire: «Έχω

πολύ λίγους φίλους. Έχω μία ‘χούφτα’ από πολύ στενούς φίλους κι έχω και την οικογένειά μου κι αυτό με κάνει απίστευτα ευτυχισμένο. Ποτέ δεν ένιωσα πιο ‘γεμάτος’».

Όπως πρόσθεσε, πάντα ονειρευόταν ότι αν έκανε ποτέ οικογένεια, θα ήταν μεγάλη.

« Ήθελα να επικρατεί χάος στο σπίτι…. πάντα μου άρεσε αυτό. Υπάρχει μία συνεχή βαβούρα στο σπίτι μας είτε αυτό είναι από γέλια, γκρίνια, κλάματα ή νεύρα των παιδιών. Όμως εγώ αυτό το λατρεύω! Μου λείπουν όταν είναι μακριά μου. Μπορεί που και που να αναζητώ μία ημέρα που θα μπορώ να διαβάσω ήσυχος την εφημερίδα μου, όμως την ίδια στιγμή μου λείπουν».

Η οικογένεια του Pitt προς το παρόν προσπαθεί να συνέλθει από το γεγονός της διπλής μαστεκτομής της Angelina Jolie, την οποία η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει αφού οι γιατροί της έδιναν 87% ποσοστό να εκδηλώσει καρκίνο του μαστού.

Keywords
Τυχαία Θέματα