Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Τι Πελεγκρίνι(ς), τι Παντελίδης

Τριάδα, δυάδα ρίσκου και Trixie για το Σάββατο

Σάντερλαντ – Σαουθάμπτον: αν ήταν ματς πρωταθλήματος, τι θα παίζαμε; Επειδή αμφότερες είναι σε καλό momentum, πιθανότατα over. Συνεπώς, η πολύ καλή τιμή του να σκοράρουν αμφότερες θαρρώ πως είναι μια καλή επιλογή.

Λουκέρνη – Ααράου: έχει ελλείψεις η Λουκέρνη που δεν άξιζε την ήττα από την Τουν, η Ααράου θα παίξει με ψυχολογία προερχόμενη από την πρώτη νίκη ύστερα από 20 χρόνια (!) επί της Γκρασχόπερ στη Ζυρίχη και φέτος δεν έχει κρατήσει ακόμα

απαραβίαστη την εστία της.

Ρόντα – Ντεν Χάαγκ: η Ρόντα είχε δοκάρι στο 0-0 και τρεις φάσεις με τον Ντόναλντ για να χάσει 2-0 από την Μπρέντα. Η ADO Πήρε 0-0 στο Αρνεμ από τη Φίτεσε έχοντας ξανά υπηρεσιακό προπονητή και δύο καλές ελλείψεις. Ασος.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: μια τελείως… καφενειακού επιπέδου σκέψη είναι πως για την Τσέλσι το Κύπελλο είναι περιττό. Δεν λες ποτέ «όχι» σε ένα τρόπαιο αλλά οι τελευταίες δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο («χτίζουμε κάτι φανταστικό εδώ και τα επόμενα χρόνια (σ.σ. αυτές τις λέξεις κρατήστε) μας ανήκουν») δεν ήταν τυχαίες. Οι μπουμ μετά το πρόσφατο 0-1 έχουν χαμηλά το διπλό (στο ματς πρωταθλήματος ήταν στο 4.60!) κι αυτό καθιστά θελκτικό τον άσο.

Ρεμς – Μπορντό: η Ρεμς είναι καλή ομάδα και είναι πολύ δύσκολο να κάνει και τρίτη σερί εντός έδρας ήττα, ειδικά υποδεχόμενη μια ντεφορμέ και ελλιπή Μπορντό. Συν ότι, αν και είναι, μετά τη Μονπελιέ, η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία, έχει να φέρει «Χ» εδώ και επτά αγωνιστικές εντός έδρας.

Λεβαδειακός – Ατρόμητος: Πάλι, όπως και στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου, ο Γιάννης Κομπότης εμφανίζεται με νέο προπονητή! Προφανώς υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των δυο και κανονικά δεν θα έπρεπε να συζητώ καν για bet όμως το… ξενέρωμα στον Ατρόμητο μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, η κούραση και οι ελλείψεις (Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Παπαδόπουλος, ο Φυτανίδης ίσως παίξει χαφ!) με οδηγούν στον άσο.

Λεβάντε – Αλμερία: βαθμολογικά η ισοπαλία δείχνει να τις βολεύει. Και θα συνεχιστεί το αήττητο της Λεβάντε και θα συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα η Αλμερία (στο κάτω κάτω την Ατλέτικο νίκησε, δεν είναι για να την υποτιμάς). Συν ότι η Αλμερία έχει να φέρει ισοπαλία εκτός έδρας από τον… Αύγουστο. Χμ…

Καϊσερίσπορ – Γκεντσλερμπιρλιγκί: Ποντάρω κόντρα στα στοιχηματικά μου «πιστεύω μου», αλλά στηρίζομαι στο τάιμινγκ και στο κίνητρο, δηλαδή το ότι η Γκεντσλέρ διάγει αγωνιστική «κοιλιά», ενώ η γηπεδούχος δίνει ματς… ζωής ή θανάτου. Η Καϊσερίσπορ σέρνεται, ο άσος είναι σε τιμή φαβορί (και όχι αουτσάιντερ, όπως θα όριζε η λογική, αλλά δεν υπάρχει λογική στο στοίχημα), ωστόσο είμαι ξεροκέφαλος…

Το πλήρες άρθρο και οι προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα