Ραντ Πολ: Χρειαζόμαστε ένα νέο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα

Η ηλικία του (51) ανοίγει… σκέψεις για να διεκδικούσε ο Ραντ Πολ τον Λευκό Οίκο με την υποστήριξη των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές του 2016, ο Γερουσιαστής του Κεντάκι ωστόσο εξαιρετικά δύσκολα θα καταφέρει να συγκεντρώσει τις σύνθετες δυνάμεις του ιστορικότερου κόμματος των ΗΠΑ δίπλα του.

Παραμένει ωστόσο μια φωνή που ζητάει αλλαγές, κατανοώντας ότι οι Ρεπουμπλικανοί δεν έμειναν εκτός Λευκού Οίκου τα τελευταία 8 χρόνια, μονάχα

επειδή ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν χαρισματικός, το Δημοκρατικό Κόμμα είχε καλύτερη επικοινωνιακή ομάδα και οι ψηφοφόροι δεν… ξεπέρασαν ποτέ την οκταετία του “τρόμου”, στην οποία καθήλωσε τις ΗΠΑ και τον πλανήτη ο Τζορτζ Μπους ο νεώτερος, αλλά και επειδή το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα επέτρεψε στο Tea Party… να τσιρίζει.

Σύμφωνα με τον Ραντ Πολ, η Αμερική χρειάζεται ένα “νέο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα”, που να εκφράζει περισσότερο μετριοπαθείς θέσεις και κοινωνικές ομάδες, πλησιάζοντας ουσιαστικά τον μεσαίο χώρο, που χάρισε στους Δημοκρατικούς 16 χρόνια στον Λευκό Οίκο. 8 με τον Μπιλ Κλίντον, και άλλα 8 με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα